هنوز لیست جدید شهر ها اضافه نشده همون قبلی ها هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز لیست جدید شهر ها اضافه نشده همون قبلی ها هست؟
من دوستم ایرانسل 3g داره سرعت دانلودش 900 عه وصل میکنه کامپیوتر دیگه با اون میره نت کلا :دی
خب اگر میزان پوشش و تعداد مشتری ها بالا بره حتما سرعتش افت میکنه
هنوزم به صورت تکمیلی راه اندازی نشده و محدودیت ایجاد نکردن
من چهار سال پیش که رفتم تو مرکز مخابراتیمون اینترنت بگیرم اون زمان 2 نفر نت داشتن
سرعت دانلود من اون زمان به 600 هم میرسید و کل سرعت دانلود اون دو نفر هم میومد پایین
الان که مخابرات بالای 120 تا مشترک گرفته سرعت دانلودم 16 شده اینترنت 128 طرح محدود
اگر ایرانسل محدوده پوشش بالا بره و کیفیتش همونجور که الان هست بمونه من دیگه از adsl استفاده نمیکنم
اگر قرار باشه همه یوزرها نامحدود و با قیمت پایین استفاده کنند مطمعن باشید هرجای دنیا باشه کل شرکت تعطیل میشه این همه پکت و اطلاعات باید بایه سری تجهیزات به مقصد برسه که همه اینها پرهزینه و با کارایایی محدود هست کره جنوبی هم چون دولت یارانه میده تونستند قیمت ارزون کنند و کیفیت بره بالا اگر قیمت ارز در بیاریم و با اینترنت کشورهای دیگه مقایسه کنیم اینترنت ایران یکم گرونتر هست یا در حد برابری هست
من دیشب طرح 2014 رایتل رو با 9900 تومن سفارش دادم
یک سیم کارت رایگان به همراه 2000 تومان اعتبار مکالمه و 47000 تومان اعتبار آموزشی
فقط هم باید هزینه پست رو بدین که من فقط هزینه پست رو دادم
حالا باید برسه دستم سرعتشو تست کنم ، هزینه های اینترنتش گرون هست اما از مخابرات بهتره هر چقدر پول بدی اش میخوری
به مخابرات فقط پول میدیم فقط میذارن آش رو نگاه کنیم
ما که هر کاری کردیم نتونستیم از 3g استفاده کنیم :( ( روی فون پد ).
امروز تست شد ، با سرعت 950Kbps سرعت دانلود بود ، یه فایل 500 مگابیتی زدم 14 دقیقه طول کشید :)