پاسخ : پی لاین خوبه یا زرین پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
من خوشحال ميشم دليل توصيه شما رو بدونم تا ان شاء الله برنامه رضايت کاربرانی مشابه شما رو هم تا حد ممکن جلب کنيم :) ؟
بنده هم از زرین پال و هم از پی لاین پیش تر استفاده میکردم ،
اما سرعت عمل پی لاین بهتر از .... و همچنین روند درستی را در پیش گرفته اند، زرین پال شدیدا دنبال بهانه هست تا پول خوری کنه (الان رو نمیدونم ، قبل تر که علاقه خاصی داشتند ! ) . البته خیلی ببخشیدا آقای زرین پال ، الان میدونم بهت بر میخوره اما بیشتر از این نمیگم تا دیگه حداقل اون عده انگشت شمار که از شما تعریف میکنند ، رو از دست ندید و با همین تعریفاتشون ادامه بدید . اما انصافا از این کار های در پی لاین ندیده بودم .
حتی در پارس پال نیز مشاهده کردم که مبلغ بالایی از ما بالا کش کردند ، اما خب جواب همه این موارد توسط اون بالایی داده میشه به طریقی .
در هر حال خوش باشی عزیز .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
بنده هم از زرین پال و هم از پی لاین پیش تر استفاده میکردم ،
اما سرعت عمل پی لاین بهتر از .... و همچنین روند درستی را در پیش گرفته اند، زرین پال شدیدا دنبال بهانه هست تا پول خوری کنه (الان رو نمیدونم ، قبل تر که علاقه خاصی داشتند ! ) . البته خیلی ببخشیدا آقای زرین پال ، الان میدونم بهت بر میخوره اما بیشتر از این نمیگم تا دیگه حداقل اون عده انگشت شمار که از شما تعریف میکنند ، رو از دست ندید و با همین تعریفاتشون ادامه بدید . اما انصافا از این کار های در پی لاین ندیده بودم .
حتی در پارس پال نیز مشاهده کردم که مبلغ بالایی از ما بالا کش کردند ، اما خب جواب همه این موارد توسط اون بالایی داده میشه به طریقی .
در هر حال خوش باشی عزیز .
احتمالا شما داخل زرين پال اقدام به فروش موارد ممنوعه کرديد که اين مشکل براتون بوجود اومده.
طبق قوانين زرين پال حساب کاربران متخلف توقيف ميشه و البته شرايط رفع توقيف هم به کاربر خاطی اعلام ميشه.
حتما اگر حسابتون توقيف شده و موجودی داخلش داشتيد شرايط رفع توقيف بهتون اعلام شده و اگر ادعای شما چيز ديگه ای هست لطفا شماره حساب زرين پال خودتون رو بديد تا برای کاربران شفاف سازی صورت بگيره.
بله، زرين پال به شدت با موارد ممنوعه برخورد ميکنه و اگر قصد فعاليت و فروش موارد خلاف قوانين سايت رو داريد اصلا به زرين پال فکر نکنيد و از گزينه های ديگه استفاده کنيد.
باز اگر موردی هست اعلام کنيد تا برای کاربران هم ابهامی باقی نمونه. ;)
yastheme : بنده از اعتبار خودم؟؟؟ شما مثل اینکه متوجه نشدید گفتم یکی از دوستان..مگه من هک کردم؟یه سری ادم علاف و بیکار هستن که می یان اینجور مسخره بازی های اینترنتی رو در می یارن واس اینکه خودی نشون بدن بنده که بیکار نیستم بخوام ازین کاارا بکنم..لطف بفرمایید در رابطه با بنده از مورد اعتبار نوعی صحبت نفرمایید چون بنده کاری نکردم که اعتبار بنده بخواد افت کنه......با تشکر...
samansystems عزیز بله درسته شما درست می فرمایید...
بنده از همه گفی عذر خواهی میکنم..حالا دوستان می پندارن که بنده شایعه کردم و باعث تنزل در ایجاد افکار عمومی بشم پوزش میطلبم..
آنچه که بنده از زرین پال مشاهده کرده براساس کارایی که در خور یک سایت هستش عالی هست و خودما با این سایت کار میکنیم..و از درگاه های پرداختی این سایت استفاده میکنیم..
سهل انگاری بنده رو در مورد اینکه دوستان پنداشتن که شایعه هستش و نتونستم ثابت کنم پوزش صمیمانه بنده را پذیرا باشید..
جناب آقای yastheme از شما هم پوزش میخوام که لینک اثبات نداریم مثل شما حرفه ای نیستم..
با احترامات فراوان...
شخصا معتقد هستم فروش سامانه پيامک رو نميشه با فروش *** و **** مقايسه کرد و برای هر دو يک تصميم گرفت ;)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwhsrver
yastheme : بنده از اعتبار خودم؟؟؟ شما مثل اینکه متوجه نشدید گفتم یکی از دوستان..مگه من هک کردم؟یه سری ادم علاف و بیکار هستن که می یان اینجور مسخره بازی های اینترنتی رو در می یارن واس اینکه خودی نشون بدن بنده که بیکار نیستم بخوام ازین کاارا بکنم..لطف بفرمایید در رابطه با بنده از مورد اعتبار نوعی صحبت نفرمایید چون بنده کاری نکردم که اعتبار بنده بخواد افت کنه......با تشکر...
samansystems عزیز بله درسته شما درست می فرمایید...
بنده از همه گفی عذر خواهی میکنم..حالا دوستان می پندارن که بنده شایعه کردم و باعث تنزل در ایجاد افکار عمومی بشم پوزش میطلبم..
آنچه که بنده از زرین پال مشاهده کرده براساس کارایی که در خور یک سایت هستش عالی هست و خودما با این سایت کار میکنیم..و از درگاه های پرداختی این سایت استفاده میکنیم..
سهل انگاری بنده رو در مورد اینکه دوستان پنداشتن که شایعه هستش و نتونستم ثابت کنم پوزش صمیمانه بنده را پذیرا باشید..
جناب آقای
yastheme از شما هم پوزش میخوام که لینک اثبات نداریم مثل شما حرفه ای نیستم..
با احترامات فراوان...
صحبت شما مثل اين ميمونه که من بگم يکی از دوستان من ميگه ایران وب هاست سرور باگ داره و سرورش هک شده :)
به نظرم بيان کردن صحبت بدون دليل و مدرک کار درستی نيست.
من نمیدونم پی لاین کجاش مناسبه با این همه کارمزدی که میگیره . . .
سلام
من واقعا زرین پال بهتون پیشنهاد می کنم چون هم پشتیبانی قوی دارند هم تسویه با زرین کارت شون بدون کارمزد هست.
البته اگر نمایندگی از زیر مجموعه ریلکس دارید از درگاه زرین پال استفاده نکنید که ماژول زرین پال شون باگ امنیتی دارد که هنوز هم رفعش نکردند.گزارش دادم بهشون پیگیری نکردند حتی بقیه درگاه هاشون هم یک باگ امنیتی شدید دارد اما درگاه زرین پال شون دو تا باگ داره.
موفق باشید
زرین پال انتخاب من هستش
همونطور که دوستان مزیتش رو گفتند به علاوه اینها درگاه اشتراکی زرین پال خیلی به من کمک کرده
زرین پال اعتبار بیشتری هم داره و آقای امیری و دوستان فنی که دارند با درخواست بنده برای تراوین درگاه درست کردن که هر شرکتی این کار رو نمیکنه
زرین پال مطمئن و امن و تسویه سریع با زرین کارت بدون کارمزد!
از پی لاین استفاده کردم و سرعت عملشون در تسویه و همچنین ظاهر سایتشون خوبه .
اما زرین پال رو استفاده نکردم ولی دوستان میگن که خوب هست .
ببخشید اینجا میپرسم
بند 3 شرایط ارتقا حساب خیلی سخت گیرانه هست متاسفانه .......
زرین پال خوبه شرایطش سخته