پاسخ : ثبت دامین بدون واسطه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M4$T3R
قیمت های name چند هست
قیمت میدند بچه ها؟
لیست قیمت تمامی دامینهاش در اینجا قید شده
کد:
http://www.name.com/pricing
همچنان روی حرفم هستم!
خواستی بدون پیش پرداخت زیاد (دو دامنه) نمایندگی direct میتونی بگیری بدون اینکه هیچ کس به دامین هات دسترسی داشته باشه....
منم الان همین کار رو کردم و دارم حالشو میبرم.
خواستی بهم بگو...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
همچنان روی حرفم هستم!
خواستی بدون پیش پرداخت زیاد (دو دامنه) نمایندگی direct میتونی بگیری بدون اینکه هیچ کس به دامین هات دسترسی داشته باشه....
منم الان همین کار رو کردم و دارم حالشو میبرم.
خواستی بهم بگو...
یعنی نمایندگی رسمی Reseller Club می شویم ؟
این غیر ممکن است !
احتمالا از همان Sub Reseller می خواهید استفاده کنید /// :osama:
ساب ریسلر به شرط عدم دسترسی اونی که توسطش ساب ریسلر شدیم ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
ساب ریسلر به شرط عدم دسترسی اونی که توسطش ساب ریسلر شدیم ;)
خوب ، منظور شما اینکه Sub Reseller به ایشون می دهید ولی تضمین می کنید که به پنل کاری نداشته باشید !
خوب فرضا منی که الان 4 تا ساب رسلر دارم مثلا چیکار می توانم باهاشون بکنم ؟ انها کار خودشان را انجام می دهند من هم کار خودم ...
اگر ایشون همچین پنلی خواست من رایگان بهشون می دهم ، نیازی نیست حتما 2 تا دامنه شارژ کنند ! :no:
نه. اصلا من به پنل ایشون دسترسی نخواهم داشت که کاری به کارش داشته باشم یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینطوری که همه دیگه هم اینطوری قول میدن به مشتری و حتی کاری هم به کار دامین مشتری ندارن. اما من تضمین میکنم ساب بشن بعدشم بیاد و اون پنلی که من از طریقش ساب دادم رو چک بکنه ولی اثری از آثار دامیناش تو پنل من نبینه!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
نه. اصلا من به پنل ایشون دسترسی نخواهم داشت که کاری به کارش داشته باشم یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینطوری که همه دیگه هم اینطوری قول میدن به مشتری و حتی کاری هم به کار دامین مشتری ندارن. اما من تضمین میکنم ساب بشن بعدشم بیاد و اون پنلی که من از طریقش ساب دادم رو چک بکنه ولی اثری از آثار دامیناش تو پنل من نبینه!!!!!!!!!!
والله من سر در نمی یارم ...
بار اولی هست این موضوع را می شنوم :donatello::1eye:
هیچ تضمینی نیست
ممکنه اکانت شما یه مشکلی پیش بیاد اکانت این رفیقمون هم بسته میشه