پاسخ : درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
الان پرشین تولز رو دیدم ملت 845 صفحه صحبت کردن و اکثراً ناراضی هستند
جانم؟ 845؟ :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
جانم؟ 845؟ :دی
سلام.
از نرم افزار TapTalk استفاده کردم ، مثل اینکه صفحه بندیش فرق می کنه. ولی همون 423 صفحه هم عدد کمی نیست.
گذشته از این صحبت ها و پیگیری های مفصل قصد شکایت به کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رو دارم و تا جای ممکن پیگیر کارشون هستم. در نهایت حداقل اگر کار منم به جایی نرسه ، همینکه اسم شرکت برتر رو از روشون برداریم کافیه که به این نام سر افرادی مثل من رو شیره نمالن.
پیروز باشید.
شاتل طبیعتا قرارداد sla داره. اگرم نداشته باشه یعنی شما سرویس رو اینطور که هست خریداری کردید. پس قانونا شاتل مسئولیتی نداره.
حالا اگر شما شکایت کنید و به جایی نرسید شاتل هم میتونه از شما شکایت کنه و هزینه های دادرسی و وکیل و زمان هدر رفته و اعاده حیثیت از شما درخواست کنه که البته نمیکنه.
بهتر هست با خودشون صحبت رو ادامه بدید یا اینکه یک لیوان آب سرد بنوشید و سرویس رو کنسل کنید. اینجا هم ایران هست یادتون نره. برای این مسائل شورای حل اختلاف میفرستن که حداقل باید 2 سال تو صف باشید.
شاتل واقعا افتضاحه حتی یک نفر رو نمیشناسم از سرویسش رضایت داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
تا جایی که من دیدم الان شاتل 187 مورد شکایت داره. فکر نمی کنم شاتل بخواد از همه شکایت کنه در صورتی که خوشون هم میدونن سرویسشون مثل سابق نیست. همینطور هم میدونن استفاده از نانو استیشن ام فایوی که دادن غیر قانونی بوده و حالا به هیچ درد من نمیخوره و باید بگذارمش گوشه انباری... واقعاً چرا من کاربر باید جواب کم و کاستی و مشکلات اونها رو پرداخت کنم و در انتها بازنده از هر دو طرف باشم؟
قرارداد دارید باهاشون یا نه؟
متن قرارداد چی میگه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام دوستان
چند وقت پیش به اشتباه از شرکت شاتل سرویس اینترنت بی سیم گرفتیم که خوب اوایل راضی کننده بود. اما بعد از مدتی (احتمالاً بعد از طوفان تهران) کلاً دچار افت کیفیت سرویس به شکل وحشتناکی شدند. خلاصه بعد از روزها و ساعتها کل کل با بخش پشتیبانی این شرکت طی 68 تماس ثبت و ضبط شده و برو بیای سر کاری به اصطلاح کارشناسان بسیار بی سواد این شرکت گرامی تصمیم به پس دادن سرویس و قطع اشتراک گرفتیم. متاسفانه در نهایت بی احترامی و دور از جان شما خر فرض کردن و سنگ قلاب کردن ما درمدت چند روز به بهانه اینکه از زمان قرارداد شما 4 روز گذشته و شما 7 گیگا بایت ترافیک داشتید (در صورتی که سرویس قطع بوده و با توجه به 256k بودن سرویس و در اوج خرابی به اذعان کارشناسان این شرکت نمیدونم چطور این داده جابجا شده) مبلغی به ما بازگردونده نمیشه. خوب تا اینجاش که هیچ مبلغ اصلاً عدد قابل توجهی نیست. گفتیم بهشون که خوب حالا پول ما رو که نمیدید حرومتون، این آنتن بی خاصیتی که کلی هم گرون تر به ما فروختید رو وردارید ببرید و پول ما رو پس بدید، در جواب میگن کارشناس باید بیاد بررسی کنه !!!! والا نمی فهمم این دیگه چه صیغه ایه. از طرفی هم کارشناسشون میگه به ما ربطی نداره. آنتن روخود شما خریدید و پس نمی گیریم.
نمیدونم جایی هست که بتونیم بابت این سرویس بدشون که به ما دادند و خسارت دو ماه قطع و وصلی و درنهایت به مشکل خوردن پروژه های ما و حقوق پرداخت شده به کارکنان در ازای کار نکرده رو گرفت ؟ یا حد اقل جایی شکایت کرد از این دوستان که الکی و بی جهت به خودشون شرکت سرویس دهنده برتر کشور رو ندن. باور کنید شرکت های خیلی کوچیکتر از اینا واقعاً هم احترام بیشتری به آدم میگذارند و هم سرویس بهتری میدن. این مشکل فقط مشکل ما نیست. به دلیل فعالیتمون با چندین شرکت و سازمان کوچیک و بزرگ در تماس هستیم ، بدون اغراق کسی از دوستان ما نیست که مثل سابق ازشون راضی باشه.
حالا گذشته از این صحبتها به نظر شما کاری میشه کرد ، یا جایی برای شکایت وجود داره؟ برای تمام صحبت هام مدرک و سند دارم که در صورت صلاحدید میتونم به معرض عام بگذارم.
پیروز باشید.
اول به صدای مشتری شاتل اطلاع بده اگر نتیجه نگرتفی هبه سازمان رادیویی اطلاع بده
فقط و فقط سازمان رادیویی میتون جلوشون وایسه
Re: درخواست راهنمایی برای شکایت از فریبی به اسم مشتری مداری شرکت شاتل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsiranic
قرارداد دارید باهاشون یا نه؟
متن قرارداد چی میگه؟
سلام.
قرارداد استاندارد شاتل که خودش جنایتیه برای خودش. شما به عنوان مشتری مجرم هستید که ازشون سرویس گرفتید :d:d:d