پاسخ : فروش گیفت کارت playstation sony-amazon- xbox- skype- googlepaly- itunes- microsoft و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystem
برای خرید از سایت علی اکسپرس میشه از گیفت کارتهای شما استفاده کرد ؟
نیاز به سه هزار دلار دارم.گیفت کارت هزار دلاری دارید ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
ما 2 نوع کارت صادر میکنیم:
1- گیفت کارتهای ویزا-مسترکارت که تا سقف 2000$ صادر میشوند.
2- کارتهای نقدی ویزا و قابل شارژ که دارای حساب بانکی میباشند و سقف موجودی آنها 10000$ هست.
هر دو نوع این کارتها فیزیکی بوده و به طور 100% در این وب سایت و جاهای دیگه پذیرفته میشوند. در صورتی که مایل بودید میتونیم خریدتون رو با کردیت کارت خودمان انجام دهیم در این صورت هزینه سرویس مناسبتر از صدور کارت خواهد بود.
با سپاس :53:
پاسخ : فروش گیفت کارت playstation sony-amazon- xbox- skype- googlepaly- itunes- microsoft و...
سلام.
لطفا قیمت گیفت کارت گوگل پلی، 5 و 10 و 25 و 50 برام ارسال کنید.
با تشکر
باسلام
لطفا قیمت گیفت کارت گوگل پلی، 5 و 10 و 25 و 50 را هم برای من ارسال کنید.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anaykh
باسلام
با تشکر
در پست اول ذکر شده است :
نقل قول:
لطفا" جهت دریافت قیمت روزانه و اطلاع از نحوه سفارش تماس بگیرید. با تشکر :53:
آیدی یاهو - اسکایپ: hadi_est1979
تماس: 09148544470
آمریکا: 17205833798+
انگلستان: 447937434327+
لطفا در تاپیک فروش اسپم ارسال نفرمائید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anaykh
باسلام
با تشکر
سلام
در خال حاضر گوگل پلی 100$ موجود هست.
با تشکر :53:
دوستان تعدادی گیفت کارت play station - xbox- itunes- skype ,...قیمت همکار موجود است.برای خرید با آیدی اسکایپ تماس بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadipro
دوستان تعدادی گیفت کارت play station - xbox- itunes- skype ,...قیمت همکار موجود است.برای خرید با آیدی اسکایپ تماس بگیرید.
سلام. من یه سوال داشتم میخواستم یه موضوعی رو توضیح بدم ببینم میتونین کمکم کنین یا خیر، تازه عضو شدم نمیشه پ.خ بدم. بی زحمت آیدی یاهوتونو بهم بدین. ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n1234
سلام. من یه سوال داشتم میخواستم یه موضوعی رو توضیح بدم ببینم میتونین کمکم کنین یا خیر، تازه عضو شدم نمیشه پ.خ بدم. بی زحمت آیدی یاهوتونو بهم بدین. ممنون.
سلام در اسکایپ آنلاین هستم: hadi_est1979
گیفت کارت Amazon - play station موجود هست برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید.
اسکایپ: hadi_est1979
تلگرام: 09148544470