پاسخ : فروش ویژه میزبانی وب ایران با پهنای باند نامحدود سالانه 12000 تومان-میزبانی وب و نمایندگی وب ارزان خارج
ای پی اختصاصی هم ارایه میدین ؟
سالانه چند میدین ای پی رو ؟
پاسخ : فروش ویژه میزبانی وب ایران با پهنای باند نامحدود سالانه 12000 تومان-میزبانی وب و نمایندگی وب ارزان خارج
فکر کنم درگاه مشکل داره
بروز رسانی : مشکلی نداشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payplus
ای پی اختصاصی هم ارایه میدین ؟
سالانه چند میدین ای پی رو ؟
آیپی اختصاصی ماهانه 7 هزار تومان می باشد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
فکر کنم درگاه مشکل داره
بروز رسانی : مشکلی نداشت
درگاه فکر نکنم مشکلی داشته باشد امروز پرداختی انجام شده هست.
- - - Updated - - -
تعدادی از این آفرها دیگر موجود نیست و به صورت مخفی می باشد لطفا برای مشاهده آفر ها از سایت اقدام فرمایید.
http://fardahosting.net/my/cart.php
آفرهای ویژه آخر هفته در تاپیک جدید.
ای پی اختصاصی رو سالانه چند حساب میکنید با تخفیف ؟
یک هاست ۵۰۰ مگ لینوکس هم میخوام
تخغیف بدین سفارش بدم.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payplus
ای پی اختصاصی رو سالانه چند حساب میکنید با تخفیف ؟
یک هاست ۵۰۰ مگ لینوکس هم میخوام
تخغیف بدین سفارش بدم.
با تشکر
آی پی اختصاصی برای خودمان ماهانه 8000 تومان می باشد 500مگ هاست ابری خارج هم سالانه 25000 هزار تومان می باشد.
سبد خرید - فردا هاست
برای تخفیف 1 گیگ می تونم بدم بهتون
توی ی همین تاپیک ای پی رو ۷۰۰۰ تومان گفتین.
قیمت هاست لینوکس ۵۰۰ مگ رو هم ۱۹۰۰۰ تومان زدین توی تاپیک
توی سایت ثبت نام میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payplus
توی ی همین تاپیک ای پی رو ۷۰۰۰ تومان گفتین.
قیمت هاست لینوکس ۵۰۰ مگ رو هم ۱۹۰۰۰ تومان زدین توی تاپیک
توی سایت ثبت نام میکنم
این تاپیک قدیمی هست و برای زمان آفر می باشد مشکلی نیست همون 19 تومان می دیم .قیمت آیپی رو اشتباهی گفتم. باید ببینم هم آیپی خالی داریم یا نه