خوبه حالا پست اول حذف شده ها.. :71:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه حالا پست اول حذف شده ها.. :71:
دوستان چرا خودتون رو جر میدید؟؟:71:
مکارم شیرازی چه موافق باشه چه مخالف مجوز نسل سوم به اپراتورها ارائه شده و به زودی در کل کشور میشه از اینترنت نسل سوم استفاده کرد.
شما انگار خبر ندارید!
لینک
شما اکر دیروز پریروز به سایت همراه اول میرفتید طرح های الفا معرفی شده بود و میتونستید در محدوده دکل ها از خدماتش استفاده کنید ولی از امروز ارایه خدمات رو متوقف کرد و تمام بنر ها و طرح ها رو هم از سایتش برداشت
این بنر ها بود:
نقل قول:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...er-notrino-jpg
برای استفاده از اینترنت ۳G همراه اول چه پیش نیاز هایی لازم است؟
۱. حضور در مناطق تحت پوشش ۳G که در ادامه این مناطق اعلام خواهند شد.
۲. خرید بسته های نوترینو جهت فعال سازی اینترنت
۳. پشتیبانی تلفن همراه از تکنولوژی ۳G و بالاتر
سرعت اینترنت
سرویس ۳G و بالاتر همراه اول در دو بسته با نام های آلفا و آلفا+ ارائه میشود. سرعت بسته آلفا (۱۲۸Kbps یا ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه) و سرعت بسته آلفا+ (۱Mbps یا ۱ مگابیت بر ثانیه) میباشد. البته، همانند اپراتور رایتل، مشترکین جهت خرید بسته های آلفا+ (با سرعت ۱Mbps یا ۱ مگابیت)، ضروریست مدارک ذیل را به دفاتر خدماتی و مراکز تلفن ثابت تحویل داده و یا در پنل کاربری شرکت بارگذاری نمایند:
- ارائه ی کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل
- ارائه ی کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی
- ارائه ی پروانه وکالت
- ارائه ی کارت بازرگانی معتبر
- ارائه ی حکم یا کارت معلمان، اساتید و اعضاء هیات علمی دانشگاه
- ارائه ی تصویر روزنامه رسمی برای شرکتها و سازمانهای غیر دولتی و کارت ملی نماینده
- ارائه ی جواز کسب معتبر
- معرفی نامه از شرکتها برای کارمندان
- ارائه ی کارت طلبگی
- ارائه ی کارت خبرنگاری
تعرفه و قیمت ها
همراه اول برای هر بسته ۳ تعرفه در نظر گرفته است. هر دو بسته آلفا و آلفا+ دارای تعرفه های ۱، ۷ و ۳۰ روزه هستند و حجم مصرفی بسته های آلفا+ به نسبت بدلیل سرعت بیشتری که دارد بالاتر است. لیست کامل تعرفه و قیمت ها را در تصویر زیر میتوانید مشاهده کنید.
http://www.i-phone.ir/forums/Pcenter...2%20172929.gif
مناطق تحت پوشش شبکه ۳G
چهار شهر کشور و آن هم برخی مناطق را هدف قرار گرفته است. شهر های تحت پوشش بدین صورت میباشند :
- تهران
- اصفهان
- تبریز
- اهواز
این همه گفتید و شستید و بیچاره مرجع تقلید رو زیر سوال بردید هیچکدومتون اصلا به نامه توجه کردید چی به چیه؟
یکی از این خدا بی خبرهای عصر هجری برداشته طوری از اینترنت پرسرعت و.. جبهه گیری کرده و سوال پرسیده که منم جای مکارم بودم چیزی جز این نمیتونستم جواب بدم!!! یارو خودش رو جمعی از فعالان فضای مجازی معرفی کرده و طوری سوال پیچ کرده مکارم رو که خود ایت الااه هم تو جوابش نوشته!! ( با توجه به مفاسد متعددی که برای گسترش دادن خدمات اینترنت پر سرعت همراه ذکر کرده اید )
شما جای مکارم بودید چی میتونستید جواب بدید؟ خوب حق داره جواب سوال رو اینطوری بده...مکارم مقصر نیست این بعضی افراد تند رو که مانع پیشرفت کشور هستند با طرح سوالها و استفاده از معنویات و احساسات مردم نمیخوان پیشرفت کشور رو ببینند و با این کارها میخوان جلوی پیشرفت کشور رو بگیرند..حتی توجه کنید خود روحانی هم اخر خسته شد و تو تلویزیون داد زد اقایانی که مانع مذاکره میشوید دخالت نکنید!!!
یک عده خدا بی خبر عص هجری میخوان روحانیت رو هم زیر سوال ببرند که ماها باید عاقل باشیم..فکر نکنید من طرفداری میکنما نه اما به سوال و جواب خواهشن دقت کنید میفهمید ماجرا چیه و هر چی هست از ماست که بر ماست!
واقعاً آدم تأثر میخوره وقتی یه تغداد پست رو خوندم دیدم چقدر آدمای بی فرهنگ توی این انجمن زیاده اسم خودتونو میزارین با فرهنگ و مثلاً متمدن آقایون متمدن بهتون یاد ندادن به کسی یا دینی بی احترامی نکنید اگر کافرید مشکلی نیست حداقل توهین نکنید و اگر مثلاً مسلمان هستین ای هات که اسم خودتون رو گذاشتین مسلمان اونم از نوع شیعه
بسه دیگه استارتر تاپیک هم بحث بیخودی رو شروع کرد تا زمانی که آدمای بی جنبه و از خودراضی توی این انجمن هستن نباید همچین تاپیکایی زد فعلاً که امروز ایرانسل به صورت رسمی از 3g و 4g بهره برداری کرد کسی هم باهاش مخالفت نکرده یه دونه تماس تصویریه که برین با هزار تا نرم افزار مثل وایبر همدیگرو تماشا کنید تا خسته شین
من الآن به خودم جرعت نمیدم به بزرگان مسیحیت و یا هر آئین دیگری که به صورت شرعی باشه توهین کنم بعضی ها چه طور به خودشون جرعت میدن من موندم...