ببخشيد شما كه مشتاق هستيد اسم اين نرم افزار رو بدونيد اگه لينك بدم دانلود مي كنيد؟
اگر دانلود كنيد 100 درصد از محيط نرم افزار سئوال مي پرسم كه چجوري بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بببخشید بببخشید من زیاد با این سایت ها آشنا نیستم ولی زمانی به سایت های اسکریپت اعتماد میکنم که روحمو فروخته باشم :)
با دیدن این تاپیک یاد زمانی افتادم که این بچه ها اسکریپت های فااسکریپت رو میزاشتم که حتی عکس و کپی رایتش داخلش بود و میگفتن همین دیشب به خاطر کاربر ها بیدار موندم و این اسکریپت رو نوشتم:78:
کلا کسی هستش که یه اسکریپت سالم از این ها دانلود کرده باشه و استفاده کنه؟
اون اسکریپت ها هم که سالم هستند محصول یه سایت رسمی هستش که میخواد با سورس باز ارائه بده که تو همون ها هم تازه دستکاری میکنن
پروژه های فارسی سازیشون هم که آخر خنده هستش
به عوض کردن کلمه home به صفحه اصلی میگن فارسی سازی
به قول دلتافوکسی اسکریپت های بی در و پیکر رو از این سایت های روسی و ترکیه و.. میگیرن و میگن ما برنامه نویسی بلدیم
اما در مجموع نباید از این راهشون خرده گرفتش
خلاصه از صد تا سایت دیگه بهتر هستن:115:
1. به p30vel و موارد مشابه به هيچ وجه نميشه اعتماد كرد (نظر منه)(مديراشون هم به نظر من بيشتر به فكر رتبه سايتند تا به مسائل ديگه)
2. بهترين كار براي موارد نال اينه كه فايلها را نسبت به مورد مشابه كامپير كنيد تا ببينيد فايل يا كد اضافه اي نباشه
خود همين p30vel چند بار هك شده فكر كنم در يك سال اخير 3 بار هك شده كه معلومه سايت خيلي ولي است
آقا از چشم و ابروی منو شما که خوششون نمیاد یک چیز رو همینجوری بهت مجانی بدن! مسلما یکجاش میلنگه!
99٪ اسکریپت ها دستکاری میشه و یا ناقص گذاشته میشه(که اونم دلایلی هست که بهتره نپردازیم $$$$)
اسکریپت های رایگان رو که میزارن رو میشه اعتماد کرد! که بازم بهتره به سایت CMSTalk رجوع بشه !
باز پرشین اسکریپت بهتر از پی سی وله! پی سی ول که بعد از رفتن احسان دیگه بهم ریخته چیزی نداره!