پاسخ : ایا سیستم بانکی هک شده ؟!(نیاز فوری)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
تنها سیستمی که شبکه بانکی برای تایید هویت داره، تشخیصِ صحت کد ملی هست.
بنده به واسطه شغلم درگیری زیادی با اینجور مسائل دارم، برای مثال کارمندِ یکی از نمایندگی های ایرانسل کپی مدارک مردم رو نگه میداشت و ازشون سوء استفاده می کرد. سیم کارت های زیادی با مشخصات این افراد ثبت شده بود و حتی حساب بانکی افتتاح شده بود. خودِ شما هم میتونید با کپی کارت ملی یا شناسنامه و کمی مهارت، برای خودتون حساب باز کنید. کافیه نام و مشخصات یک فرد حقیقی رو داشته باشید.
ضمنا، اینجا ایران هست و بانک، NSA نیست!:d
خوب دیگه!
کد ملی وارد بشه! نام و نام خانوادگی دارند کمتر 2 ماه هست معاون بانک برای تایید هویت پرینت کرد مقابل خودم عکس هم داشت.
بانک دیگه کارمندش باشد ... باشه که بخواد کسی که صاحب بون کارت ملی نباشه حساب افتتاح کنه.
گر چه خارج از ایرانش این کار می کنن چه برسه به اینجا!
دوست من همینطور که دوستان گفتن میری از طریق دادگاه شکایت تنظیم میکنی اونا ارجاع میدن پلیس فتا برای رسیدگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
چه جالب :d یعنی اونی که به این شکل سرچ کلاه میره کلاش پس معرکس !
مشکل از طمع افراد هست
واسه یک وام ۱ ملییونی باید ۱ ماه بدویی
بعدش میان زنگ بزنن بگن شماره کارت بدین همین الان براتون x قدر پول میریزیمْ!
جالبه برایم
چند هفته پیش یکی از دوستان داستان مشابهی را تعریف میکرد والله باورش سخت است
شماره کارت را دارند و میگن رمز را تغییر بده اونوقت این رمز را که به اونا نمیگی اونا چطور میخواهند رمز را متوجه بشوند؟
متاسفانه مورد مشابهی در پلیس فتا داشتیم که هنوز تحت پیگیری هست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
جالبه برایم
چند هفته پیش یکی از دوستان داستان مشابهی را تعریف میکرد والله باورش سخت است
شماره کارت را دارند و میگن رمز را تغییر بده اونوقت این رمز را که به اونا نمیگی اونا چطور میخواهند رمز را متوجه بشوند؟
بهشون گفته رمز رو شماره موبالیتبزار احتمالا مز ایرنترنت بوده رمز کارت به درد کسی نمیخورد :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpxf
بهشون گفته رمز رو شماره موبالیتبزار احتمالا مز ایرنترنت بوده رمز کارت به درد کسی نمیخورد :|
کپی کردت کارت های اعتباری یکی از سرقت های پیش پا افتاد در کشورهای اروپایی و آمریکایی است. دستگاه هایی هستند که در کوتاه ترین زمان اطلاعات کارت کپی و با این اطلاعات میشه کارت جدید ایجاد کرد. به همین دلیل در کشورهایی که گفتم به همه مردم گفته میشه به هیچ عنوان کارت دست کسی ندید و جلوی چشمتون کارت کشیده بشه که با دستگاه های کپی از روش کپی نکنند.
این روشیم که دستمون گفت احتمالا از رو کارت صادر می کنند و با رمز اولی که میدونن شما گذاشتید میرن از خودپرداز یا از pos ها خرید می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaygah.ir
کپی کردت کارت های اعتباری یکی از سرقت های پیش پا افتاد در کشورهای اروپایی و آمریکایی است. دستگاه هایی هستند که در کوتاه ترین زمان اطلاعات کارت کپی و با این اطلاعات میشه کارت جدید ایجاد کرد. به همین دلیل در کشورهایی که گفتم به همه مردم گفته میشه به هیچ عنوان کارت دست کسی ندید و جلوی چشمتون کارت کشیده بشه که با دستگاه های کپی از روش کپی نکنند.
این روشیم که دستمون گفت احتمالا از رو کارت صادر می کنند و با رمز اولی که میدونن شما گذاشتید میرن از خودپرداز یا از pos ها خرید می کنند.
بله همین طور هست چند وقت پیش هم یک رستوران ایتالیای در تهران از همین روش از کارت های مشتری ها کپی میگرفته
و رمزم که از مشتری میپرسیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
حسین جان چقدر حالا برداشتند؟
ولی فتا خیلی دنبال این طور کلاه برداری ها هست.
3000000t