پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
میتونیم سیستم عامل درخواستی رو بصورت فایل ایزو بدیم نصب کنید برامون؟
با تشکر
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
4096
حافظه رم : 4096 مگابایت
هارد : 45 گیگ
پهنای باند : نامحدود
پرت ارتباطی : 1000 MB/S
سی پی یو : 1200 مگا هرتز
تعداد هسته : 1
سفارش دهید : فرانسه
قیمت : 27000 تومان
این پلنی که قرار دادین بخوایم لاینسس دایرکت ادمین هم براش بنصبین همین قیمت هست یا فرق میکنه؟
و اینکه ایا امکان اضافه کردن چند گیگ مثلا 10 گیگ هارد ssdبرا الان نه ولی بعدا هست؟
و اینک قیمت همیشگی هست؟
یک عدد 1024 خریداری شد
منتظر تحویل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام
امکان نصب ویندوز 2008 هست؟
بله امکان نصب هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa0010
4096
حافظه رم : 4096 مگابایت
هارد : 45 گیگ
پهنای باند : نامحدود
پرت ارتباطی : 1000 MB/S
سی پی یو : 1200 مگا هرتز
تعداد هسته : 1
سفارش دهید : فرانسه
قیمت : 27000 تومان
این پلنی که قرار دادین بخوایم لاینسس دایرکت ادمین هم براش بنصبین همین قیمت هست یا فرق میکنه؟
و اینکه ایا امکان اضافه کردن چند گیگ مثلا 10 گیگ هارد ssdبرا الان نه ولی بعدا هست؟
و اینک قیمت همیشگی هست؟
سلام
هزینه لایسنس دایرکت ادمین جدا هست که باید خریداری کنید
نصب اولیه دایرکت ادمین به رایگان انجام میشه
متاسفانه روی این دیتاسنتر هارد اس اس دی قابل ارائه نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rabis
یک عدد 1024 خریداری شد
منتظر تحویل
همه سفارشات ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
میتونیم سیستم عامل درخواستی رو بصورت فایل ایزو بدیم نصب کنید برامون؟
با تشکر
پاسخ بدید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
پاسخ بدید لطفا
سلام
شرمنده حواسم نبود
خیر متاسفانه اصلا تو این دیتا سنتر امکانش نیست
به دلیل این که بسیار شدید به ابیوز ها حساس هستند تا جایی که می تونه منجربه مسدود شدن کل سرور بشه
همونطور که تو تاپیگ گفتم سیستم عامل ها به صورت فول کانفیگ از نظر امنیتی تحویل داده میشه و اگر کاربر کانفیگ خاصی رو بخواد ما انجام میدیم( اگر ازمون بر بیاد البته)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeza
سلام
شرمنده حواسم نبود
خیر متاسفانه اصلا تو این دیتا سنتر امکانش نیست
به دلیل این که بسیار شدید به ابیوز ها حساس هستند تا جایی که می تونه منجربه مسدود شدن کل سرور بشه
همونطور که تو تاپیگ گفتم سیستم عامل ها به صورت فول کانفیگ از نظر امنیتی تحویل داده میشه و اگر کاربر کانفیگ خاصی رو بخواد ما انجام میدیم( اگر ازمون بر بیاد البته)
خواهش میکنم
بله درسته
چه سیستم عامل هایی دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
خواهش میکنم
بله درسته
چه سیستم عامل هایی دارید؟
چه سیستم عاملی شما می خواهید؟
تقریبا تمام سیستم عامل ها رو می تونیم ارائه بدیم اما به صورت کانفیگ شده
بنده هم ثبت سفارش کردم و سرور و تحویل گرفتم
موفق باشید.
پورتتون 50 مگ بود برای بنده که خیلی ضعیفه