چون فروش مهمتر از همه چیزه
نمایش نسخه قابل چاپ
او وي اچ از لحاظ آي پي نقص داره .
مثلا همهشه و همه ي سرورهاش محدوديت دارند براي آي پي .
نه عزيز من الان نزديك به چهار ماس كه اين اكانتو دارم اگه قرار بود براي بالابردنه پست بود الان خيلي بيشتر از اين حرفا بود ...:76:
بله كه زور داره 60 ت الكيه الكي بديم چرا ؟ خوب مثلا ما بالفرض مثال 4 تا داريم و يكي بياد يكي بخره مگه چقدر سود ميرسونه كه ما بريم 60 ت بديم براش ؟
بعدشم مگه سروورمون چقدر منابع داره كه بخوايم تا 256 تا رزرف كنيم .
آدم عاقل نمايد اينجاها براي فروش وي پي اس .
اصلا شما اطلاعی از موارد مربوط به ovh دارید؟
کی به شما گفته به قول خودتان رزرف کنید؟ (رزرو صحیح می باشد)
شما هر تعداد بخواهید میتوانید آی پی بگیرید میتونید 4 تا بگیرید میتونید 16 تا بگیرید اما حد اکثر 256 تاست!
هیچ هزینه اضافی 60 تومنی هم که میگین نمیدونم واسه چی میگین چون چنین چیزی را بنده نمیدونم چیه که شما میگین
هر آی پی در ovh به صورت ست آپ دو یورو است و ماه بعد هزینه ای پی ندارید و فقط هزینه سرور است!
لطفا مقداری مطالعاتتان را افزایش بدهید تا در یک مکان عام با اطلاعات اشتباهتان دیگران را گمراه نکنید
با سپاس
عیسی لو
با سلام
شما اول تاپیک و پست های دیگر را مطالعه بفرمایید متوجه میشوید جواب من اصلا به سمت شما نبود!
در یک جای عمومی وقتی تاپیکی میزنید شما ممکنه به پاسخ برسید اما کسانی تاپیک را آپ میکنند و نیاز به پاسخ دارند و اصلا نیز قصد این را ندارند که وقت بگذارند تاپیک را بخونند
بنده جواب یک کاربر دیگر را دادم که پست های قبل را مطالعه نکرده بودند.
شما قیمت را نیازی به اینقدر وقت گذاشتن و حساسیت نیست تنها لازم است از طریق پیام خصوصی قیمت یورو و دلار هر یک از ارائه دهنده ها را بپرسید
قیمت دلار و یورو هر لحظه در حال تغییر است این انتظار را نداشته باشید کسی به صورت عمومی قیمتی را برای شما قرار بدهد
از سمت دیگر قیمت دلار و یا یوروی سرور شما کاملا مشخص است اینطوری خیلی راحت تر به نتیجه میرسید
در صورتی که نیاز داشتید بفرمایید هزینه یورو یا دلار را خدمتتان ارسال بکنیم
با سپاس
عیسی لو