پاسخ : فروش ویژه اینترنت پرسرعت +adsl2 آسیاتک در سراسر کشور + 15,000 تومان تخفیف ویژه
من یک اینترنت یک سال ۱۰ مگ می خوام با حداقل قیمت٬ خودم بعدا ترافیک می خرم
پاسخ : فروش ویژه اینترنت پرسرعت +adsl2 آسیاتک در سراسر کشور + 15,000 تومان تخفیف ویژه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasanazizi
سلام دوست عزیز
من میخوام 256 نامحدود یا 512 نامحدود بگیرم
1 - هزینه ماهانه
2- ایلام در لیست هستش البته برای این یکی خونمون تو شهرستان میخوام پیش شماره 0842486 هستش
3- الان به این خط 128 مخابرات وصله - باید اینو قطع کنم تا مال شما وصل بشه
4 - حداکثر زمان وصل شدن ( خواهشا دقیق بگید ) چون تابستون ها میام اینجا خودم ..اینترنت قطع شه اینجا واویلاست واسم
با تشکر
سلام
1-لیست قیمت در :: ADSL-Tools :: RatuGate Mudole _by MixofTix Developers Network
2-برای بررسی مناطق تحت پوشش با 1544 (0218214000)
3-بله باید درخواست جمع اوری بدید به شرکت قبلی
4-بستگی به موجود بودن پورت داره اگر موجود باشه 1-3 روز کاری خطتون رانژه میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gorzdaran
من یک اینترنت یک سال ۱۰ مگ می خوام با حداقل قیمت٬ خودم بعدا ترافیک می خرم
اينترنت پرسرعت شهاب 1 گيگ در ماه،قيمت 12 ماه: 1,794,700 ريال که منهای 200.000 تخفیف ما + 50.000 هزینه رانژه میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
سلام
1-لیست قیمت در
:: ADSL-Tools :: RatuGate Mudole _by MixofTix Developers Network
2-برای بررسی مناطق تحت پوشش با 1544 (0218214000)
3-بله باید درخواست جمع اوری بدید به شرکت قبلی
4-بستگی به موجود بودن پورت داره اگر موجود باشه 1-3 روز کاری خطتون رانژه میشه
- - - Updated - - -
اينترنت پرسرعت شهاب 1 گيگ در ماه،قيمت 12 ماه:
1,794,700 ريال که منهای 200.000 تخفیف ما + 50.000 هزینه رانژه میشه
نقل قول:
اينترنت پرسرعت شهاب 1 گيگ در ماه،قيمت 12 ماه: 1,794,700 ريال که منهای 200.000 تخفیف ما + 50.000 هزینه رانژه میشه
من الان از اسیاتک خط دارم٬ آیا لازمه که یکبار جمع آوری بشه خط یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gorzdaran
من الان از اسیاتک خط دارم٬ آیا لازمه که یکبار جمع آوری بشه خط یا نه ؟
اگر سرویس دارید این تخفیف شامل شما نمیشه،خودتون از توی پنل سرویس 10مگ خریداری کنید
سلام بر شما .
فروش خوبی داشته باشید .
کیفیت ها چطور هست ؟
من الان خودم از یک شرکت 128 دارم حوصلش هم ندارم برم تا شرکت ارتقا بدم :-< کارت دانشجویی و نامه از دانشگاه و کلی دنگ و فنگ . (آسیا تک هم برای سرعت بالای 128 دنگ و فنگ داره ؟)
اما 128 این شرکتی که دارم با سرعت 140 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه و پینگش اکثر اوقات به سرور های داخلی 10 هست . :77:
الان مثلآ سرویس 128 شما سرعت دانلودش چقدر هست ؟ برای شهر من (قزوین) پینگ به سرور های ایران (مثل افرانت) چقدر هست ؟
ارتباط پر سرعت ( تا 40 برابر بيشتر از dialup)
اینا دیال آپ رو اینترنت حساب میکنن ؟!
جدا از شوخی با آسیاتک سابقه همکاری داریم
فروش خوبی داشته باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
سلام بر شما .
فروش خوبی داشته باشید .
کیفیت ها چطور هست ؟
من الان خودم از یک شرکت 128 دارم حوصلش هم ندارم برم تا شرکت ارتقا بدم :-< کارت دانشجویی و نامه از دانشگاه و کلی دنگ و فنگ . (آسیا تک هم برای سرعت بالای 128 دنگ و فنگ داره ؟)
اما 128 این شرکتی که دارم با سرعت 140 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه و پینگش اکثر اوقات به سرور های داخلی 10 هست . :77:
الان مثلآ سرویس 128 شما سرعت دانلودش چقدر هست ؟ برای شهر من (قزوین) پینگ به سرور های ایران (مثل افرانت) چقدر هست ؟
درود
کیفیت بستگی به شهر و مرکز مخابراتی و پارمترهای دیگری دارد
سرویس 128 را تا پهنای باند 12مگ باز میگذاریم
سرعت دانلود تا 1.3 مگ میرسه برای سرورهای ایرانی
باید در همون شهر و مرکز تست شود