پاسخ : برای اولین بار در ایران |تمام امکانات در هاست سی پنل ایران >> خدمتی نوین از آنلاین سرور
ببخشید جناب عیسی لو
از آی پی هویز گرفتم لوکشین رو زده انگلستان
اگه میشه یکم در این مورد توضیح بدید
پاسخ : برای اولین بار در ایران |تمام امکانات در هاست سی پنل ایران >> خدمتی نوین از آنلاین سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
ببخشید جناب عیسی لو
از جناب عیسی لو عزیز پوزش میخوام .
دوست من ایشون جواب این سوال رو قبلا دادند :
نقل قول:
یک سوال داشتم ای پی ها مگر نباید ایران نشان دهند ؟ میزند انگلیس و اینکه چند تا هویز و سرور چک شده ولی انگلیس میزند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با سلام
این آی پی ها با توجه به اینکه رنج جدیددمون هستند که روت شده اند فعلا آپدیت نشده کشورش معمولا 1 ماه واسه آپدیت شدن کشور ممکنه زمان بر باشد اما اگر شما ازایران پینگ بگیرید متوجه میشوید که پینگ 20-40 دارید و از پارس آنلاین و سرور های پارس آنلاین که پینگ بگیرید میبینید پینگ 1 میلی ثانیه را میدهد
مورد خاصی نیست که بخواهد مشکل ساز بشه به زودی این مورد نیز با اپدیت whois دیتابیس ها رفع خواهد شد
با سپاس
عیسی لو
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
ببخشید جناب عیسی لو
همانطور که قبلا گفته شد دیتا بیس ها که آپدیت بشوند مشکل رفع میشود مثل لینک زیر که آپدیت شده است :
http://myip.ms/info/whois/5.56.132.18
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
درود
از جناب عیسی لو عزیز پوزش میخوام .
دوست من ایشون جواب این سوال رو قبلا دادند :
یا علی
تشکر از شما
به زودی آپدیت همه دیتابیس ها که تمام بشه به درستی همه جا نمایش داده میشود اما در حال حاظر لینک زیر که آپدیت شده است گواه این موردمی باشد:
http://myip.ms/info/whois/5.56.132.18
با سپاس
عیسی لو
سلام
امکانش هست روی سرور های اختصاصی ما هم نصب و کانفیگ نمایید ؟
با تشکر
پینگتون بسیار بالاست ، چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi
سلام
امکانش هست روی سرور های اختصاصی ما هم نصب و کانفیگ نمایید ؟
با تشکر
بله قابل انجام است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maadsoft
پینگتون بسیار بالاست ، چرا؟
پینگ به اینترنت من در حال حاظر 7-9 است
مخابرات stm هست
بستگی به اینترنت شما دارد
پینگ همان پینگ مربوط به پارس آنلاین است که خود سایت های پارس را نیز با همین پینگ داریم
با سپاس
عبسی لو
با سلام.
سرویسی از سایتشون خریداری کردم و بسیار رضایت بخش میباشد. با اینکه آی پی را داده انگلیس نشون میده ولی پینگ فوق العاده کمی داره. پینگ 43.
ممنون از سرویس و سرعت پاسخگویی و پشتیبانی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
با سلام.
سرویسی از سایتشون خریداری کردم و بسیار رضایت بخش میباشد. با اینکه آی پی را داده انگلیس نشون میده ولی پینگ فوق العاده کمی داره. پینگ 43.
ممنون از سرویس و سرعت پاسخگویی و پشتیبانی.
با سلام
از نظر شما بسیار سپاس گذاریم
آی پی را بعضی دیتابیس هایی که آپدیت نیستند انگلستان میزنند
برای مثال لینک های زیر را مشاهده بکنید:
5.56.132.17 IP Address Whois | DomainTools.com
WHOIS Search, Domain Name, Website, and IP Tools - Who.is
https://apps.db.ripe.net/search/quer...oSearch=Search
Ip Lookup Location 5.56.132.17 ? - 5.56.132.17 Owner Mizban Dade Pasargad, Mizban Dade Pasargad, Majid Isaloo, No101 - Kereshte Street - Shahriar City - Tehran - Iran, 3351614661, Shahriar / Tehran, Iran, Islamic Republic Of Iran | Myip.ms
با سپاس
عسی لو
با سلام
پس از چند سال جستجو و سبک سنگین کردن ارائه دهنده های هاست در ایران نتیجه ای که گرفتم استفاده از سرویس های جناب عیسی لو بوده
هم از لحاظ هزینه و هم اعتبار و کارایی سرویس های بی نظیری دارند
هنوز هم که سایت های مختلف رو بررسی میکنم جاییو پیدا نکردم که بخوام جایگزین ایشون کنم
یکی از بهترین نکاتی که در هاست های ایشون دیدم شفافیت در ارائه منابع با توجه به سیستم کلود لینوکسشون بوده
به صورتی که به راحتی میشه هر نوع سایتیو روی سرویساشون میزبانی کرد
با تشکر
سلام من php pgsql va pgsql رو روی سرور میخوام
تست 1 روزه اگه میشه