پاسخ : => اینترنت نامحدود ایرانسل و همراه اول !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
کلاه بردار تر از ایرانول و همراه آخر تا حالا ندیدم !!!
به دلایلی مجبور شدیم این دو ماه پاییزی رو از اینترنت gprs استفاده کنیم !
همه گفتند ایرانول بهتره گفتیم باشه یه ماهه نامحدودش رو فعال کردیم سرعت اصلا از 5 - 6 کیلو بیشتر نمی شه ( با هزار تا گوشی امتحان کردم ! ) باز هم خدا رو شکر روزای اون خوب بود حداقل سرعت 0 بیت نمی شد پینگ هم که پیمگ خداست : پینگ گوگل روی 850 تا 970 می رسید ... مجبور شدم یه فایل 300 مگی دانلود کنم روز اول نصفه شو دانلود کردم روز بعد هم بقیه شو دیدم یه هو قطع شد هر کاری کردم وصل نشد زنگ زدم به اپراطور ایرانول با کمال آرامش و با لحن مناسب خانومه گفت : شما از نامحدودتون بیشتر استفاده کردید !
... داشتم شاخ در می اوردم که یه هو فهمیدم اینجا ایرانه ! گفت شما باید یه بسته دیگه فعال کنید هر چقدر توضیح دادیم که بابا نامحدود یعنی می تونی بی نهایت استفاده کنی ! خلاصه به هر جهتی تو چهار روز 10 تومن ***ید ازمون !
گفتم جهنم می ریم سراغ همراه آخر ... فعال کردم دیدم بابا محشره سرعت رو 6 تا 7 کیلو هست عالی کار می کرد ( البته روزای اول ) باهاش هم یه فایل 72 مگی گرفتم خداییش از صبح تا ظهر طول کشید ولی گرفت ! پینگش هم خیلی بهتر ایرانول بود ... البته دوستان گفته بودند که بسته نامحدود همراه آخر 1.5 گیگ نهایت می تونید دانلود کنید که باورم نشد هر چقدر در روز استفاده می کردم سرعت کم تر و قطعی بیشتر می شد ولی خوب دلمون خوش بود که حداقل وصله !!! ...
الان که تا این لحظه دارم استفاده می کنم ایرانول کاملاً چهار روزی هست قطعه تماس هم که می گیرم می گه خط به نام کیه ؟ کد ملی ؟ .... هزار و یک سوال !
الان با همراه آخر اومدم بالا چند روزی هست سرعت از 2 کیلو. بالا نمی ره این نیرنگ های این دو اپراطور *** هستند ...
در مورد اپراطور ( پشتیبانی که چه عرض کنم ) همراه آخر هم بگم واقعا افتضاحه و زشته برا این همراه آخر که آدم 45 دقیقه باید صبر کنه آخر هم یکی بر می داره :
دختره .... هه هه هه ( داره با دور و بری هاش صحبت می کنه ) یه آدم کاملا بی تربیت که وقتی می بینه حقوقش سر جاشه هر قلطی می خواد می کنه و کسی هم نظارتی نداره ! در همین جا بگم واقعاً پشتیبانی ایرانول بسیار مناسب تر همراه آخر هست . بهتره بگم که همراه آخر اصلا اپراطور نداره ! ( یه مش دختر سر خیابونی ! )
به هر حال نمی خوام سرتون رو در بیارم ولی یکی مثل من که مجبوره از این اینترنت استفاده کنه اصلا امکانات خوبی نداره ! ایمیل ها رو هم به زور میشه چک کرد .
امید وارم اپراطور سوم که گویا فرانسوی هست و سرعت 1 مگابیت رو در سرو می پر ورونه بتونه کاری کنه !
شک نکنید پشتیبانی ایرا... بهتر از همراه آخ... ره! کلا خصوصی ها مودب ترن! چون تاکید شده باید با مشتری درست صحبت کنن! نه اینکه آشنا بازی بشه طرف مطمئن باشه حقوقش سر جاشه و هر طور میلشه رفتار کنه!
والا فعلا که ما سودی نکردیم .
با ایرانسل بصورت ساده به نت وصل شدیم 6 کلوبایت رو داد صبح انداختیم تو طرح 1روزه پکید که اصلا وصل نمیشه
بهتره یه کم بیشتر هزینه کنید وایمکس بگیرید با مودم usb خیال خودتونو راحت کنید. من جفت اینارو تو چند تا شهر امتحان کردم به لعنت خدا نمی ارزن.