پاسخ : برای زدن چنین سایتی چه مراحلی باید طی شود ؟
نمیدونم این چه عادت زشتیه که بعضی از ما ایرانی ها داریم که دائم دوست داریم بزنیم تو ذوق هم آیا این باعث عدم موفقیت نمیشه؟؟؟!!!
نمیشه قانع کننده تر سخن گفت؟
مگه اون سایتای بزرگ از کجا اومدن؟(مریخ؟)
در مورد شما دوست عزیز که این تصمیمو گرفتی چند نکته عرض کنم:
1-در این کار از همه مهم تر صبر هست
2-توقع سوددهی سریع نباید داشته باشید
درضمن به نظر شما چرا سایت بزرگی مثلwww.mihanpal.comدر حال کنار گیریه؟!
موفق باشید
در جواب @OmidX عزیز که نمیدونم منظورشون از این حرف ها چی بود :)
1 - بنده که سن قانونی دارم ؛ اگر هم نداشته باشم یه حکم رشد میگیرم :)
2 - بنده تو این کار وی پی ان نیستم ، و تا الان هم کلاه برداری نکردم که شما این حرف هارو میزنید ( چون بنده از خانواده اصیلی هستم و این چیزایی که شما میگید در تربیت ما گنجانده نشده )
3 - بنده هر کاری رو شروع کردم به صورت ثابت ادامه میدم و تا الان کاربران زیادی هم داشتم که منو میشناسند و باهام در ارتباط هستند .
و شما @email1414 عزیز
از نظر مالی چون یه تیم هستیم هیچ مشکلی نداریم ( تیم به جز خودم بقیه لیسانس از دانشگاه های دولتی اهواز و تهران هستند ( بستگان ) )
بنده به فضای مجازی علاقه بسیار شدیدی دارم : نمیشه گفت درآمدش برام مهم نیست ، هست ولی نه زیاد :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من فعلا دارم برای زدن چنین سایتی تحقیق میکنم
و اگر تصمیم به تاسیس چنین سایتی بشه سعی میکنیم از ایده های برتری استفاده کنیم و امکانات بسیار خوب و کاربر پسندی ارائه بدیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
King Tired
2 - بنده تو این کار وی پی ان نیستم ، و تا الان هم کلاه برداری نکردم که شما این حرف هارو میزنید ( چون بنده از خانواده اصیلی هستم و این چیزایی که شما میگید در تربیت ما گنجانده نشده )
3 - بنده هر کاری رو شروع کردم به صورت ثابت ادامه میدم و تا الان کاربران زیادی هم داشتم که منو میشناسند و باهام در ارتباط هستند .
منظور مشتری های شما بود !! نه شما !! ;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidx
منظور مشتری های شما بود !! نه شما !! ;;)
اها از شما معذرت میخوام اگر بد برداشت کردم :x
چشم این نکات طلایی شمارو به ذهن میسپارم :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
King Tired
و شما @email1414 عزیز
از نظر مالی چون یه تیم هستیم هیچ مشکلی نداریم ( تیم به جز خودم بقیه لیسانس از دانشگاه های دولتی اهواز و تهران هستند ( بستگان ) )
بنده به فضای مجازی علاقه بسیار شدیدی دارم : نمیشه گفت درآمدش برام مهم نیست ، هست ولی نه زیاد :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من فعلا دارم برای زدن چنین سایتی تحقیق میکنم
و اگر تصمیم به تاسیس چنین سایتی بشه سعی میکنیم از ایده های برتری استفاده کنیم و امکانات بسیار خوب و کاربر پسندی ارائه بدیم .
عزیزم راهش اینه باید شما یه درگاه بانکی بگیرید بعد شروع بکار کنید و اگر بخواید درگاه اختصاصی برای کاربران بدین باید از بانک مرکزی مجوز بگیرید و با بانک مورد نظر قرارداد ببندید تابرای شما در شاپرک شبکه اختصاصی بدهند+ نماد بگیرید.
با یک درگاه ( ترجیحا ملت ) و 3 میلیون سرمایه در کمتر 2 ماه صاحب یکی از این سایت ها خواهید شد .
ولی این فقط استارت خواهد بود .
( تازه نیاز هم نیست برای نماد و درگاه گرفتن ذکر کنید درگاه واسط ، یک سایت فروش کارت شارژ هم جوابگو است )
حالا به نظر شما من که دفتر دارم ، کارمند دارم ( + کد نویس و برنامه نویس تحصیل کرده در دانشگاه های معتبر ) ، خط تلفن اختصاصی دارم
چقدر سرمایه برای استارت نیازه ؟
- - - Updated - - -
عزیزان گرامی یه نفر به من گفته که برای این کار وثیقه نیازه ، آیا درسته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
King Tired
حالا به نظر شما من که دفتر دارم ، کارمند دارم ( + کد نویس و برنامه نویس تحصیل کرده در دانشگاه های معتبر ) ، خط تلفن اختصاصی دارم
چقدر سرمایه برای استارت نیازه ؟
- - - Updated - - -
درود
می تونم از اول تا اخر راه رو مشاوره بدم و بهتزین راه کار ها رو هم نشون بدم
اگر خواستید با بنده در ارتباط باشید
ولی بنظرمن مقدارکارمزدبرای شروع کارکاملاتاثیرگذاره.
همینطورکه دوستان گفتن برای اینکاراحتیاج به صبرزیادی میباشد+تیم مجرب که اگه داشته باشیدقطعاموفق خواهیدشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
email1414
ولی بنظرمن مقدارکارمزدبرای شروع کارکاملاتاثیرگذاره.
همینطورکه دوستان گفتن برای اینکاراحتیاج به صبرزیادی میباشد+تیم مجرب که اگه داشته باشیدقطعاموفق خواهیدشد
قطعا همین طور خواهد بود :)
**
نقل قول: