خیلی ممنون دوستم
شما کدوم حالت رو پیشنهاد میکنید ؟
برای وردپرس؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بله به نظر بنده هم kloxo mr بهترین گذینه هست centos web panel پنل کاربری هم نداره.
ابته kloxo mr کمی مشکلات داره که زیاد هم به چشم نمیاد و در انجمن خودش 99% مشکلات را حل کردن و فقظ کافیه جستجو کنی
برای وردپرس هم به نظر بنده هم بهترین گرینهApache ، NGINX و Apache + NGINX (P-roxy Reverse) هست که varnish هم بزاری تنگش بسار عالی میشه
البته با همین حالت kloxo mr سایت وردپرسی برای نمونه دارم بر روی هتزنر اگر خواستید پ.خ بدبد تا بدم خدمتتون سرعت و عملکرد را تست کنید
حدود 2 سال قبل با کلوکسو کار کردم و زیاد ازش اطلاعی ندارم.
یا centos webpanel دیروز کار کردم. امکانات خیلی خوبی داره. فایل منجرش تقریباً کامله - خودش فایروال csf نصب میکنه - میتونید با یک کلیک varnish نصب کنید - امکان بکاپ گیری اتوماتیک داره و میتونید به صورت اتوماتیک بکاپ هاتون رو با ssh به یک سرور دیگه انتقال بدید - نسخه php رو میتونید عوض کنید - میتونید براش ماژول بسازید و...
مشکلش اینه که یکم سرعت لودش کمه - نمیتونید اکانت های کاربری بسازید. که اینها در نسخه جدیدش که دارند میسازند برطرف میشه و امکانات زیادی بهش اضاف میشه.
از امنیتش اطلاع زیادی ندارم!
کلکسو خوبه و امکانات زیادی نسبت به دایرکت ادمین داره اما تو کشور ما ناشناخته هست امنیتش هم خوبه مثل کنترل پنل های دیگه لینوکسی
خیلی ممنون از همه دوستانی همراهی و کمک کردند
kloxo mr نصب کردم
حالا باید 1 تاپیک برا حل مشکلاتش باز کنم :دی
سلام
کلوکسو رو پیشنهاد میکنم
قابلیت ریسلر هم دارد امکانات نسبا خوبی دارد
جهت کانفیگ خواستید در خدمتیم