پاسخ : حرفه ای ترین طراح قالب سایت و whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royl
باسلام
ببینید طراحی وب سایت ما که کلا با whmcs هست چطوره؟
می تونیم براتون نمونه های زیلادی بدیم
بااحترام
قالبتون زیبا و ساده هست ، ولی مثلا فرم ها دقیقا همون دیفالت whmcs هست. خواسته ی ما اینه که به طور کلی قالب و whmcs (هم فونت ها ، هم فرم ها ، هم......) باهم ست بشن.
رویال دیتا - ثبت نام کنید
الان فرم شما دیفالت خود whmcs هست ، ما یک ظاهر کاملا هماهنگ با قالب سایت میخوایم. نمونه های بیشترتون رو لطفا پ.خ کنید برام
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NAKOOT
سلام
خیلی عالیه ، هم سایتتون هم نمونه کاراتون... لطفا نظرتون رو درباره درخواست های من و اینکه آیا میتونید کامل دقیقا طبق توضیحات من انجامش بدید یا نه + هزینه و زمان تقریبی برام پ.خ کنید. همچنین اگر سوالی دارید ازم بپرسید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NAKOOT
نمونه کار هاتون فوق العادس!
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
با سلام.
بصورت حرفه ای در خدمتیم.
بیشتر از 10 ورژن از whmcs رو دی کد و نال کردیم.
بیشتر از 5 ماژول حرفه ای whmcs رو نال کردیم و طراحی قالب اختصاصی براشون انجام داده ایم که بزودی در همین انجمن بصورت حرفه ای رونمایی می شوند.
یک کار اختصاصی نیز انجام شده است که بصورت کامل whmcs هست ولی اگر طرح رو مشاهده کنید میتونید ببنید که یک سیستم اختصاصی طراحی شده است ( همان چیزی که شما دنبالش هستید )
بصورت کاملا حرفه ای در حال کار با سیستم whmcs هستیم و در صورت اینکه از طرح زده شده توسط ما راضی نبودید هزینه برگشت + خسارت داده می شود
در مورد نمونه کار هم می توانید تماس بگیرید. ( اطلاعات بیشتر در امضا ).
پیروز باشید.
فقط یاســـــین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
سلام
خیلی عالیه ، هم سایتتون هم نمونه کاراتون... لطفا نظرتون رو درباره درخواست های من و اینکه آیا میتونید کامل دقیقا طبق توضیحات من انجامش بدید یا نه + هزینه و زمان تقریبی برام پ.خ کنید. همچنین اگر سوالی دارید ازم بپرسید
با تشکر
درود
لطف دارید شماhttp://www.pic4ever.com/images/rose3.gif پس توی پ.خ ادامه می دیم ببینیم قسمت چی هستش.
پیروز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
نمونه کار هاتون فوق العادس!
موفق باشید.
آقا ما در برابر شما شاگردی بیش نیستیم http://www.pic4ever.com/images/s050.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NAKOOT
یه آمریکایی باز !!!;;)
این دوستمون به خاطر نمونه کار های خوبش + یاسین جان که در جریان کار و کیفیتش هستم ، تایید میشن !