خوب کیفیتش چی؟ شما که میگید کیفیتش واقعا عالیه.
ولی هتزنر شکر خدا برامون خیلی میصرفه
نمایش نسخه قابل چاپ
رد کیفیت بالایی دارد
هتزنر به دلیل پینگ پایین و بعضی از سرور هایش هزینه ستاپ دارند و بیشت ربه درد هاستینگ می خورند
شما تا بخواهی چیزی ارتقا بدی باید فلکسی ماهانه بدی 15
ای پی تا 3 تا فلکسی نمی خواهد
رد استیشن پرداخت رایالی هم دارد هتزنر ندارد
اينم خدمتتون عرض كنم به لطف همكارا الما هاست درگاه بانك پارسيان هم فعاله و راحت ميتونبد با ريال خريد كنيد
دوست عزیز ایپیهای ovh هیچ مشکلی نداره اگر هم موردی بوده بخطار عدم اطلاع و یا اشتباه استفاده کردن از ایپها در این دیتا سنتر هستش
اپتایم میشه گفت 100% کیفیت پورت هم مناسب
یه موردی هست که همیشه میگم
مشکل از مصرف کننده هستش عزیز اینکه ایپی مشکل داره یا چیزهای دیگه که بعضیها برای دیتا سنتر ovh میگن حرفهای ی پایه و اساس هست
مشکل از سمت مصرف کننده پیش میاد بد میگن فلان جا فلانه
پینوشت : بنده نه فروشنده سرور اختصاصی هستم نه اینکه ریسلر و فروشنده از این دیتا سنتر فقط جهت اطلاع گفتم این وسط نه سودی به من میرسه نه اینکه حرفهام جنبه تبلغاتی داشت
چند بار دیده شده ای پی انگلیس با ایران مشکل برخورد کرده سرچ کنین
سلام وقت بخیر
یکی از نکاتی که در سرورهای رد استیشن باید در نظر بگیرید ، محدودیت ارسال ایمیل که بصورت پیشفرض فعال هست.
برای هاستینگ و ارایه سرور مجازی که End User شما برای هاستینگ استفاده کنه کمی مشکل هست.
بین هتزنر ، OVH و رد استیشن با در نظر گرفتن تمام شرایط ، هتزنر بهترین گزینه هست.
حتی اگر هزینه IP / Flexi Pack / Upgrade از دیگر دیتاسنترها گران باشد.
- - - Updated - - -
با توجه به نیازتون باید سرور ، سخت افزار ، شبکه و دیتاسنتر را انتخاب کنید.نقل قول:
والا یکی میگه ovh یکی میگه رد ، ovh ای پی هاش و رد هم بقول شما هارداش.
سلام
من هتزنر رو می پسندم از بین او وی اچ و رداستیشن و هتزنر
البته این نظرم از موقعی شکل گرفته است که هتزنر هارد اینترپرایزم استفاده کرده قبلا قبول نداشتم هیچکدوم رو برای استفاده
ی ایرونی ها چون هرکدوم مشکلات خاص خودشون رو داشتن
ارادت