مطمعنا adsl
نمایش نسخه قابل چاپ
مطمعنا adsl
سلام
اینترنت adsl مطمئنا بهتر است
برترین شرکت ها به ترتیب
آسیاتک
شاتل
پارس آنلاین
های وب
...
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه منطقه زندگی (مکان مورد نیاز شما) بسیار مهم است اما تجربه من ثابت کرده که مبین نت سرویس های عالی نسبت به شاتل و های وب و مخابرات میدهد
طی این چند سال استفاده بنده و شرکت از مبین نت واقعا راضی بودیم نسبت به دیگر isp ها
- - - Updated - - -
از آنجایی که ما از مخابرات استفاده می کردیم قبلا و قبلا هم انحصاری بود قطعی حدود 5 الی 6 بار در روز داشتیم.
حدود5 گیگ شارژ می کردیم بدون اینکه استفاده کنیم و مودم هم خاموش بود اینترنت فرداش تموم بود با پشتیبانی تماس گرفتیم گفتند هک شدید و... (در صورتی که مودم خاموش بود)
پسورد و غیره و کار هایی رو که گفتند رو انجام دادیم و 2 گیگ شارژ کردیم و مودم رو خاموش کردیم و من هم جلوی مودم نشسته بودم بعد از 1 ساعت مودم رو روشن کردیم که دوباره شارژ تمام شده بود
سرعت بسیار کمش هم که اصلا نمیشه درباره اش حرف زد . در همان روز مودم رو انداختیم دور و بیخیال همه چیز شدیم و تغییر isp دادیم
حدود دو سا ل پیشه از مبین نت به خاطر تعرفه خوب استفاده کردیم و با اینکه کیفیت بسیار کم شد و تعرفه ها از همه سرویس دهنده ها بیشتر شد ناچارا و ناچارا ازش استفاده میکنیم...قیمت بسیار زیاد در کنار کیفیت پایین پهنای باند.توصیه میکنم اگه مجبور به استفاده نیستید مثلا پر بودن خطوط تلفن، اصلا سراغ مبین نت نرید
هزینه وایمکس 2 برابر adsl می شود :| بدلیل امکانات جابه جایی و ....
Adsl+وایمکس ایرانسل با تعرفه مصرف آزاد