پاسخ : معرفی دیتا سنتر خوب ایرانی با اینترنت استیبل
در ایران اخیرا اکثر شرکت ها پرف یک سال اخیر به طور تحسین بر انگیزی قوی شدن
یعنی به طور مثال 2 سال پیش که فقط یه افرانت و تبیان بود و اونها هم بی مشکل نبود
امروز شرکت هایی با منابع زیاد و قوی وارد شدن و سیستم های روز استفاده می کنند
با این حال شرکت های تازه ای هم اومدن با قدرت کمتر
من از نظر دیتاسنتر بودن
پارس انلاین و تبیان رو بیشتر از بقیه راضی بودم
تبیان گرون هست ولی پشتیبانی خوبی داره
پارس هم از دوستانی که کلو کردن هم می توانید بگیرید من از شبکشون راضی هستم
این وسط یک سری isp تازه وارد هم هستند که میخان در نقش دیتاسنتر وارد بشن
و از تجهیزات دیا نتری کلا یه خط اینترنت قوی بتون می دن و پورت خوب که مناسب فقط برای یه کار هست که اسمش رو اینجا نمیارم
امیدوارم تجربه ام به دردتون خورده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
flashhost
سلام دوستان
یک پیش زمینه در مورد مشکلاتی که تا الان داشتیم رو بگم و بعد اصل سوالم رو مطرح کنم.
سال پیش ما یک سرور در iWeb داشتیم و خوب غیر از پشتیبانی که داشت از بقیه چیزاش راضی بودیم تا اینکه یک شرکت آمریکایی نیمی از سهامش رو خرید و ما رو به علتی نامعلوم(به احتمال زیاد تحریم) که هیچ وقت بهمون نگفتن از دیتا سنتر بیرون کردن.
ما موندیم و تصمیم اینکه که سرورمون رو در یک دیتا سنتر خارجی هاست کنیم یا ایرانی که به علت قطعی های مکرر اینترنت، تحریم های احتمالی، عدم ارتباط با سوئیچ بانکها تصمیم بر این شد که سرور مون رو توی ایران هاست کنیم.
بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدیم که پارس آنلاین رو انتخاب کنیم.
بعد از اینکه سرورمون رو به پارس آنلاین منتقل کردیم مشکلات روی دیگه خودش رو نشون داد.
قطعی ها و کند شدن اینترنت دیتا سنتر در حد قطعی تقریبا هفته ای یک بار از یک ساعت تا یک روز کامل.
دیگه راستش خسته شدم از بس به بخش پشتیبانی زنگ زدم و درخواست یک اینترنت استیبل رو کردم.
ولی از حق نگذریم فقط و فقط مشکل ما اینترنت بوده و مشکلی توی پشتیبانی و چیزای دیگه نبوده.
حالا ممنون میشم یک دیتا سنتر خوب در حد پارس آنلاین که اینترنت استیبلی داشته باشه و قطعی نداشته باشه(حداقل کم باشه) رو معرفی کنید(خودم تبیان رو شنیدم ولی به نسبت قیمتش خیلی بالاس)
لطفا پیشنهاداتون حتما با تجربه استفاده از اون مرکز و دلایل منطقی باشه
ممنون
باسلام
من یک سال رو سرور ایران دارم کار میکنم
ولی هر دیتا سنتری یک مزیت و معایبی داره
تا الان که سرور رو در زیر ساخت کلو کردم و هماهنگ با سه تا دیتا سنتر برای دریافت دیتا
که دیگه مشکلی برای دیتا روی سرور پیش نیاد
با تشکر واحد فنی سون وی پی اس
سلام.عزیز خواستین یه دیتاسنتر خصوصی توی ایران هست که بنده دارم باهاش کار میکنم و نماینده رسمیش هستم.خواستین مشخصات سرور مد نظرتون برای خرید یا کولو رو بفرستین در پ.خ باهم گپ بزنیم
بروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام.عزیز خواستین یه دیتاسنتر خصوصی توی ایران هست که بنده دارم باهاش کار میکنم و نماینده رسمیش هستم.خواستین مشخصات سرور مد نظرتون برای خرید یا کولو رو بفرستین در پ.خ باهم گپ بزنیم
بروز باشید
جهت اطلاعات بیشتر و آشنایی با خدمات :
شما نماینده کدام دیتاسنتر خصوصی هستید ؟ شماره نمایندگی ؟ شماره خودتون و آدرس سایت دیتاسنتر ؟
با تشکر