پاسخ : از کجا سرویس مثله میهن بلاگ رو سفارش بدم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hello
نوشتيد ولي در ساخت اينستالر مشكل داريد؟!جالب بود!
دقيقا چون وارد نيستيد اين رو مي گيد...و گرنه الان طراحي قالب داريم قيمت هايي مثل 70 تا 200 تومن ...
من با یه ایرانی مقیم آمریکا کار می کنم هزار تا قالب برام طراحی کرده ، با این همه برنامه طراحی قالب کی میره 70 تا 200 هزار بده ،
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
این سرویس های 240 هزار تومنی که تبلیغش رو همه جا زده و مثله بلاگ فا طراحی شده چی ، قابل اطمینان هست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radar
من با یه ایرانی مقیم آمریکا کار می کنم هزار تا قالب برام طراحی کرده ، با این همه برنامه طراحی قالب کی میره 70 تا 200 هزار بده ،
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
این سرویس های 240 هزار تومنی که تبلیغش رو همه جا زده و مثله بلاگ فا طراحی شده چی ، قابل اطمینان هست !
در حالي كه توي دنيا cms هاي بزرگي مثل wp هستند بعضي ها بسته به نيازشون تا چند ميليون هم ممكنه سر cms هزينه كنند.خيلي ها هستند دوست دارند قالب اختصاصي،زيبا و حرفه اي داشته باشند و چنين مبالغي رو پرداخت مي كنند خيلي ها هم 1000 تومن هم بابتش نمي پردازند.يك نوع علاقه شخصي هست.
نه اسكريپت رو ديدم و نه نمونش رو،پس نميشه نظر داد روش ؛ ولي اگه دمو آنلاين روي سايتي هست بفرست يك نگاهي بندازيم ;)
اگه میخواید طراحی کنید من کار آقای امیری تایید میکنم
منم میتونم برات بسازم فقط امکانات بگو!
فقط خواستی بدی طراحی کنن به جای مطمین بگیر که دو روز بعد نبینی به چند نفر دیگه هم فروخته یا داخل سایتش برای دانلود هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
فقط خواستی بدی طراحی کنن به جای مطمین بگیر که دو روز بعد نبینی به چند نفر دیگه هم فروخته یا داخل سایتش برای دانلود هست
اینو واقعا گل گفتین،200 از شما می گیرن طراحی می کنن بعدمیان برای بدست آوردن شهرت رایگان می زارن برای دانلود(نمونه سیستم آدونیس آقای داوری)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-ha
اینو واقعا گل گفتین،200 از شما می گیرن طراحی می کنن بعدمیان برای بدست آوردن شهرت رایگان می زارن برای دانلود(نمونه سیستم آدونیس آقای داوری)
سیستم آدونیس که خود آقای داوری نگذاشته برای دانلود آقای داوری آدم خوبی هست باهاش کار کردم
آقای امیری که ما رو تحویل نمی گیره ! خلاصه اگر طرحی رو سراغ دارین که خوب از آب در میاد به من اطلاع بدین !
شخصا دارم يك سيستم بلاگ دهي مينويسم،هنوز معلوم نيست رايگان منتشر كنم يا با هزينه پايين.خواستي پ.خ بده در اين مورد صحبت كنيم ;)