ببخشید یعنی من علاوه بر سرور مجازی باید ؛ هزینه کنترل پنل هم بدم؟؟؟؟
اونم هزینش ماهیانه جداست؟
من تازه کار هستم و آشنایی ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید یعنی من علاوه بر سرور مجازی باید ؛ هزینه کنترل پنل هم بدم؟؟؟؟
اونم هزینش ماهیانه جداست؟
من تازه کار هستم و آشنایی ندارم
در صورتی که برای استفاده شخصی است شما میتوانید از کنترل پنل های رایگان مانند کلکسو استفاده نمایید.
با سلام و عرض ادب و احترام
دوست من اگر سایت پر بازدیدی داری حتما سایت رو از سیستم دانلودت جدا کن چون در اینده مشکل رو حس می کنی
مثلا قالب سایت رو روی یک هاست سی پنل بالا بیار و یه هزینه ماهانه و سالاه هم برات داره
سرور دانلود جداگانه ای هم لازم داری که مثلا اگکر خای خیلی پول بدی همون ویندوز بگیری خوبه
می توانی هم لینوکس بگیرید و دایرکت ادمین نصب کنید
اگر می خواهی کم هزینه کنی و قیمت اولی اولویت هست بهترین پیشنهاد که در اینده هم مشکل کمتری برات به وجود بیاد
باید یه سرور سنت اوس بگیری بگی روش برات دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس نصب بشه
اینجوری ماهانه فقط یه هزینه سرورر داری و لایسنس هم نیاز نداری
هم قالب سایت و سایت دانلود هم یه جای قرار می گیرن
دوست عزیز فکر کنم اگه متن پایینو بخوبی بتونی نتیجه گیری کلی بکنی از نظر تمامی دوستان:
بهتره سرور تهیه کنی چون دسترسی آزادتر و همچنین سرعت و کیفیت بهتری داری
هاست دانلود تمامی دسترسیت دانلود و آپلوده تازه با سرعت فوق العاده کمتر نسبت به سرور مجازی(سرور خوب تا سرعت دانلود 150 مگ و آپلود 70 مگ رو جواب میده)
برای کیفیت بهتر سایتت پیشنهاد میشه وردپرس - جوملا یا سی ام است هرچی هست روی یه هاست بالا بیاری و برای میزبانی فایلهات از سرور مجازی ویندوز ترجیحا 2008 با نصب iis استفاده کنی
اگر میخوای هزینه هات کم بشه و برای شروع کمی پول جمع کنی یه سرور رم 1 یا 2 تهیه کن ک هزینش بالا 20 تومنم نمیشه و روش یه کلوکسو و یه iis نصب کن و مدیریت کاملو داشته باش و کارتو باهاش شروع کن
فکر کنم نتیجه گیری خوبی کردم از حرفای همه
بروز باشید