پاسخ : بهترین دیتاسنتر ها برای خرید سرور اختصاصی جهت میزبانی فایل یک سایت کدام می باشد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
والا دیگه نمی خوام از رداستیشن استفاده کنم چون الان همین فایل هایی که دارم راحت انتقالش 48 ساعت طول میشکه یعنی 48 ساعت سایت باید متوقف بشه از اون ورم دوباره 3 ماه بعد بخوایم منتقل کنیم این مشکل هستش روی یه سرور می خوام برم که عمری استفاده کنم
سو یو استارت ؟؟/
ما به شما lesaweb رو پیشنهاد میکنیم کیفیت بالا و بدون تحریم و وارز
پاسخ : بهترین دیتاسنتر ها برای خرید سرور اختصاصی جهت میزبانی فایل یک سایت کدام می باشد ؟
سلام
سرور پارس یه زمانی سرور اختصاصی میداد با پهنای باند نامحدود البته نمیدونم باید باهاشون صحبت کنید ببینید چی میگن این آدرسش: serverpars.com
البته من استفاده نکردم فقط توی سایتش دیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
چرا sx60 هتزر را تهیه نمی فرمایید ؟ آیا دلیل خاصی دارد ؟
چندین بار گفتم دوست عزیز پهنای باند 20 ترا خیلی کم می باشد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
ما به شما lesaweb رو پیشنهاد میکنیم کیفیت بالا و بدون تحریم و وارز
درود
ادرس قیمت و مشخصات سرور های lesaweb رو میدید ؟
Redirecting to leaseweb.com
چقدر هارد مصرف دارین؟
بودجه شما ؟
پ.خ کنید
3الی 4 ترابایت
حداکثر 240
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
3الی 4 ترابایت
حداکثر 240
به جای اپل خریدن یک مقدار روی سرور خرج کن سرور بهتری بگیری، 2 ماه دیگه اپلتو بگیر
عزیز بنده بخوام سرور 1 م هم میتونم بگیرم ولی می خوام حداقل هزینه رو بکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
عزیز بنده بخوام سرور 1 م هم میتونم بگیرم ولی می خوام حداقل هزینه رو بکنم
حداقل هزیه = سرور با کیفیت پایین = ضرر بیشتر = جایجایی مکرر
سرور قبلی چرا دارین کنسل می کنین و جابجا می کنین مگه همین قدر هزینه نبود. یه مقدار خرج کنین تا مشکلی نداشته باشین
درسته ولی در حال حاضر بیشتر تمرکز بنده روی تبلیغات و سئو می باشد تا هزینه های سنگین بابت سرور
سرور های با همین حدود قیمت هم کیفیت خوبی دارند
سلام
بهترین گزینه در حال حاضر هتزنر هستش
هر چند منن پیشنهاد میدم اگر میتونید روی خود رداستیشن بمونید.