پاسخ : سرور مجازی انگلستان با 40 درصد تخفیف دائمی#شروع قیمت از 6 هزار تومان#تضمین اپتایم و پرداخت جریمه در صورت قطعی{ایستگاه آبی}
باسلام
مشکل سرور تا دقایقی دیگر برطرف میشود.
پاسخ : سرور مجازی انگلستان با 40 درصد تخفیف دائمی#شروع قیمت از 6 هزار تومان#تضمین اپتایم و پرداخت جریمه در صورت قطعی{ایستگاه آبی}
اقا کسی از این سایت شماره تماس نداره ؟
من 2 روز پیش سرورم دچار مشکل شد تیکت زدم 6 ساعت بعدش گفتن برطرف شده تا الان که پست دادم مشکل برطرف نشده ! منم نیاز شدید دارم به سرور !
سایت که شماره تماس ندارن توش تیکت هم که به امون خدا معلوم نیست کی بیان جواب بدن.. چجوری 24 ساعت 7روز هفته نوشتن !
- - - Updated - - -
هیچ کسی اینجا از اینشون شماره تماس نداره ؟ چجوری دارن تویه سایت شما فعالیت میکنند و بازار کار راه انداختن !
- - - Updated - - -
کسی از اینا سرویس داره که تیکت گداشته باشه ! میخوام ببینم جواب شمارو هم دادن یا نه..
از مدیران محترم کسی راه ارتباطی با اینا نداره ؟
ما احتیاج شدید به سرور داریم اینها هم انگار دسته جمعی رفتن مسافرت..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jadogar
اقا کسی از این سایت شماره تماس نداره ؟
من 2 روز پیش سرورم دچار مشکل شد تیکت زدم 6 ساعت بعدش گفتن برطرف شده تا الان که پست دادم مشکل برطرف نشده ! منم نیاز شدید دارم به سرور !
سایت که شماره تماس ندارن توش تیکت هم که به امون خدا معلوم نیست کی بیان جواب بدن.. چجوری 24 ساعت 7روز هفته نوشتن !
- - - Updated - - -
هیچ کسی اینجا از اینشون شماره تماس نداره ؟ چجوری دارن تویه سایت شما فعالیت میکنند و بازار کار راه انداختن !
- - - Updated - - -
کسی از اینا سرویس داره که تیکت گداشته باشه ! میخوام ببینم جواب شمارو هم دادن یا نه..
از مدیران محترم کسی راه ارتباطی با اینا نداره ؟
ما احتیاج شدید به سرور داریم اینها هم انگار دسته جمعی رفتن مسافرت..
سلام
ما چندین سرور از ایشون داریم و تا بحال مشکلی نبوده !
پیشنهاد میکنم تنها از طریق تیکت پیگیری کنید
طبق تجربه ای که داشتم شب بیشتر انلاین میشن
سلام
شرکت هستین؟ نماد دارید؟
برادر من الان 3 روزه کسی جواب نداده چه پشتیبانیه !!
من که نمیتونم هزار تا کار و.. ول کنم بشینم ببینم ایشون کی lمیتونه بیاد جواب تیکت بده !
باسلام
با عرض پوزش از تمامی مشتریان عزیز
متاسفانه اینترنت منطقه قطع شده بود.
تمامی تیکت ها پاسخ داده شد.
با تشکر از ایشون..BlueStation
تشریف اوردن و بابت تاخیرشون افزایش موجودی دادند.
به امید اینده بهتر
سلام سرور ها قطع شدن ... سایت هم بالا نمیاد مشکل چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jadogar
با تشکر از ایشون..
BlueStation
تشریف اوردن و بابت تاخیرشون افزایش موجودی دادند.
به امید اینده بهتر
سرور های ما هم دان شدند