پاسخ : سرور مجازی آلمان , انگلیس با 40% تخفیف | دیتاسنتر hetzner , redstation | پهنای باند نامحدود | آفر های ویژه با 30% تخفیف | قیمت های باور نکردنی
سلام
من یک سرور مجازی انگلستان با حداقل مشخصات میخوام. آیا شما همچین سرویسی دارید؟
استفاده من از vps فقط برای تغییر آی پی می باشد
در صورتی که ارائه میدین قیمت رو لطف بفرمائید
پاسخ : سرور مجازی آلمان , انگلیس با 40% تخفیف | دیتاسنتر hetzner , redstation | پهنای باند نامحدود | آفر های ویژه با 30% تخفیف | قیمت های باور نکردنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
odr_m9611
سلام
من یک سرور مجازی انگلستان با حداقل مشخصات میخوام. آیا شما همچین سرویسی دارید؟
استفاده من از vps فقط برای تغییر آی پی می باشد
در صورتی که ارائه میدین قیمت رو لطف بفرمائید
سلام
حداقل امکانات منظور شما رم چند هست ؟
قیمت مد نظرتون هم بفرمایید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
سلام
شرکت هستین؟
سلام
نه دوست عزیز
شرکت فنی مهندسی داریم دیگه نمیتونیم شرکت برای هاستینگ ثبت کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranyar
سلام
512 دارید؟ از آلمان
سلام
512 از آلمان میتتونم بهتون بدم ولی دیگه تخفیف ماه اول نداره
قیمتش میشه 12 هزار تومان
میتونید رم 1 گیگ رو با تخفیف ماه اول از آلمان با قیمت 13200 هم تهیه کنید
رم 1 گیگ از انگلیس با تخفیف ماه اول هم میشه 12 هزار تومان
رم 1 گیگ و هارد 300 چقدر میشه قیمتش؟
قیمت رم 1 و هارد 500 چقدره؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
رم 1 گیگ و هارد 300 چقدر میشه قیمتش؟
قیمت رم 1 و هارد 500 چقدره؟؟
سلام
از آلمان
رم 1 گیگ با هارد 300 میشه ماهیانه 32 هزار تومان که ماه اول با تخفیف 40% میشه 19200 تومان
رم 1 گیگ با هارد 500 میشه ماهیانه42 هزار تومان که ماه اول با تخفیف 40% میشه 25200 تومان
از انگلیس
رم 1 گیگ با هارد 350 میشه ماهیانه 30 هزار تومان که ماه اول با تخفیف 40% میشه 18000 تومان
رم 1 گیگ با هارد 550 میشه ماهیانه 40 هزار تومان که ماه اول با تخفیف 40% میشه 24000 تومان
قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه 5000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fullsite
سلام
حداقل امکانات منظور شما رم چند هست ؟
قیمت مد نظرتون هم بفرمایید؟
من میخوام فقط یه ویندوز داخلش نصب بشه و با فایرفاکسش کار کنم و فکر نمیکنم مشخصات زیادی نیاز داشته باشه و قیمتش هر چه پایینتر بهتر
بعد اینکه این مثل یه ویندوز معمولی هستش که فایرفاکس رو روش نصب کنیم و جایی کاری انجام بدیم متوجه نشن سروره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
odr_m9611
من میخوام فقط یه ویندوز داخلش نصب بشه و با فایرفاکسش کار کنم و فکر نمیکنم مشخصات زیادی نیاز داشته باشه و قیمتش هر چه پایینتر بهتر
بعد اینکه این مثل یه ویندوز معمولی هستش که فایرفاکس رو روش نصب کنیم و جایی کاری انجام بدیم متوجه نشن سروره؟
خب به هر جال طرف مقابل اگر یکم از کامپیوتر سر در بیاره میتونه آی پی رو ببینه برای کجاست همونجا هم مینویسه برای کدوم دیتاسنتر هست
بستگی به طرف مقابل داره
توضیحات لازم رو توی پیام خصوصی خدمتتون عرض میکنم
با سلام
من رم 512 از آلمان نیاز دارم , میتونید ارایه بدید؟ با تخفیف