پاسخ : تحویل آنی VDS از 7 کشور █ مجازی ساز kvm تعویض خودکار سیستم عامل █ نماد اعتماد █ پورت 1و 2گیگابیت نامحدود █ هارد پرسرعت
سلام.
اطلاعات سرور لیزوب جهت تست برام بفرستید.
همچنین سرور فرانسه را.
هردو را بفرستید هرکدام اوکی بود انتخاب کنیم.
رم2 و هارد 80 و دو هسته سی پی یو.
با تشکر.
پاسخ : تحویل آنی VDS از 7 کشور █ مجازی ساز kvm تعویض خودکار سیستم عامل █ نماد اعتماد █ پورت 1و 2گیگابیت نامحدود █ هارد پرسرعت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
من از کشور هلند چند ماه کار کردم خیلی حال کردم حالا میخام هلند دیگه رید 10 بگیرم منتها با 1 ترابایت یا دو ترابایت هارد و 2 گیگ رم و 2تا4 کور سی پی یو
میشه لطفا قیمت بدید
قیمت 2 کور؟
قیمت 4 کور؟
متشکرم
سلام
درخواست شما بررسي شد و قيمت ها براتون ارسال شد
با سلام
من اطلاعاتم در مورد سرور مجازی در حد صفر هست
سرور مجازی رو صرفا بعنوان میل سندر نیاز دارم
اسکریپت Interspire Email Marketer فارسی شده رو هم میخوام روش نصب و تحویل بهم بدین
هزینه و روش خرید و پلن توصیه ای خود رو برام بفرمائید
( توجه : ممکن هست سفارشات بیش از یک مورد شود )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirmail
با سلام
من اطلاعاتم در مورد سرور مجازی در حد صفر هست
سرور مجازی رو صرفا بعنوان میل سندر نیاز دارم
اسکریپت Interspire Email Marketer فارسی شده رو هم میخوام روش نصب و تحویل بهم بدین
هزینه و روش خرید و پلن توصیه ای خود رو برام بفرمائید
( توجه : ممکن هست سفارشات بیش از یک مورد شود )
سلام
در صورتی که اسپم محسوب نشه از سوی دیتاسنتر مشکلی نداریم.
سلام
سرور با رم 3 گیگ و هارد بالای 150 گیگ مناسب برای هاستینگ چه پیشنهادی دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehregan
سلام
سرور با رم 3 گیگ و هارد بالای 150 گیگ مناسب برای هاستینگ چه پیشنهادی دارید؟
سلام
لوکیشن براتون مهم نیست؟
با سلام
همینطوری که قبلا قول داده بودیم بالاخره به وعده ی خود عمل نموده و به صورت رسمی دفتر تیم نوین وی پی اس افتتاح گردید زین پس مشترکین عزیز میتوانند در ساعات تعیین شده در صفحه ی اول سایت به صورت حضوری یا تلفنی تیم پشتیبانی نوین وی پی اس در خدمت شما خواهند بود
آدرس دفتر :استان هرمزگان - شهرستان میناب-مجتمع تجاری زیتون-لاین نیلوفر پلاک آ۱۱
تلفن پشتیبانی :
07652223584
لطفا مشخصات سرور اختصاصی 2 گیگابیت لیزوب به هممراه قیمت اعلام کنید. به یک سرور اختصاصی از این دیتاسنتر نیاز داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seo-expert
لطفا مشخصات سرور اختصاصی 2 گیگابیت لیزوب به هممراه قیمت اعلام کنید. به یک سرور اختصاصی از این دیتاسنتر نیاز داریم
سلام
برای استعلام قیمت سرور اختصاصی از دیتاسنتر LeaseWeb هلند با واحد فروش :sales@novinvps.com یا شماره تماس مندرج در امضا
07652223584 تماس حاصل فرمایید
سلام
به علت تغییر کد و شماره های استانی تلفن دفتر سایت به شماره تلفن :07642223584 تغییر یافت .