پاسخ : درخواست سرور هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
متاسفانه باید بگم تمام کسانی که پنلشون مشکل دارند
از عدم پرداخت هزینه سرورها بوده و هست
که افرداد یا اشخاصی هستند در همین انجمن، که بحث شما و این حرف به کاربران خود زده اند
که عکس از پیغامشون و پنلشون موجود هست
و مطمئن باشید تمام کسانی که حق انتقال سرور را ندادند، فقط بدلیل عدم پرداخت از سمت اون شخص ارائه دهند بوده و ربطی به کسی یا پنل از سمت شرکت هتزنر نیست
متاسفانه :!!!!! برای نگه داشتن سرور در پنل خود هر دروغی میگویند . و بعد سرور بدون ست اپ میماند برای فروشنده و به کاربر جدید با ست اپ میدهد و این سودی هست برای فروشنده ... ادامه داستان
تعدادی لینک و خاطرات برخی از این نوع فروشنده ها در همین انجمن وجود دارد با کمی جستجو ....
موفق باشید
درود
والله برای ex40 چیزی نگفتن ولی برای این سرور دوم من هزینه ستاپ ندادم که ضرر کنم ، فقط حدود 4.5 ترابایت فایل را باید انتقال بدم و همینطور کلی زحمت کانفیگ و یک پلاگین هم خریده بودم که متاسفانه قابل انتقال به سرور جدید نیست و از زمان سرور هم 16 روز باقی مانده .
ایشان حاضر شدن سرور sx60 را با نصف هزینه ستاپ به من بدن تا جبران بخشی از ضرر من بشه و همینطور نصف هزینه پلاگین را که 80 هزار تومان هست ولی خود من بیشتر از اینها ضرر کردم و از طرفی از کجا معلوم فردا دوباره دچار مشکل نخواهند شد ؟
من از هر کس سرور بخرم سرور ex40 را هم به پنل اون شخص انتقال خواهم داد ( چون هزینه ستاپ دادم) و ماه آینده هم سرور جدید را از همان فرد میخرم
اسمی هم از ایشان نبردم تا سابقه اشون خراب نشه چون عادت به بد گفتن پشت سر کسی ندارم
پ . ن .
ایشان لطف کردن همین الان کد انتقال سرور ex40 بنده را هم بهم دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
درود
والله برای ex40 چیزی نگفتن ولی برای این سرور دوم من هزینه ستاپ ندادم که ضرر کنم ، فقط حدود 4.5 ترابایت فایل را باید انتقال بدم و همینطور کلی زحمت کانفیگ و یک پلاگین هم خریده بودم که متاسفانه قابل انتقال به سرور جدید نیست و از زمان سرور هم 16 روز باقی مانده .
ایشان حاضر شدن سرور sx60 را با نصف هزینه ستاپ به من بدن تا جبران بخشی از ضرر من بشه و همینطور نصف هزینه پلاگین را که 80 هزار تومان هست ولی خود من بیشتر از اینها ضرر کردم و از طرفی از کجا معلوم فردا دوباره دچار مشکل نخواهند شد ؟
من از هر کس سرور بخرم سرور ex40 را هم به پنل اون شخص انتقال خواهم داد ( چون هزینه ستاپ دادم) و ماه آینده هم سرور جدید را از همان فرد میخرم
اسمی هم از ایشان نبردم تا سابقه اشون خراب نشه چون عادت به بد گفتن پشت سر کسی ندارم
پ . ن .
با سلام
در صورت نیاز میتوانیم مراحل کار و انتقال و خرید سرور را برای شما انجام بدهیم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
درود
پ . ن .
http://www.webhostingtalk.ir/f11/118761/
با آفر فوق میتوانیم بهترین پیشنعاد رو به شما بدیم.
در مورد سرور جدید هم تخفیف به شما تقدیم میشه.
باسلام
برای انتقال با ما د رتماس باشید، البته از هر پنلی انتقال نمیدیم و سرور فقط از افراد و شرکت های معتبر قبول می کنیم، چون اگر پنل قبلی مشکل داشته باشید مثلا از یورو هکی برای پرداخت استفاده کرده باشد، مطمئنا برای صاحب پنل بعدی نیز مشکل ایجاد می کند.
برای خرید سرور نیز با ما در تماس باشید، آفر های مناسبی به شما داده می شود.
هزینه بیشتر کنید در عوض از ماندگاری سرورتان مطمئن باشید!