پاسخ : از هاست اشتراکی سرورپارس راضی نیستم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
johnconner
فکر می کنید قیمت سرویس شرایط نامناسب سرور رو توجیه می کنه؟ (گرچه قیمت سرویسی که من گرفتم بین هاستهای ایرانی ارزون محسوب نمیشه)
عوامل مختلفی داره یه سرور اینجایی با ایرانی خیلی تفاوت داره:
1- قیمت سخت افزار: همانطور که می بینید جدیداً دیتاسنترها سخت افزارهای خودشان را آپدیت کرده اند و سرورهای Enterprise دوال سی پی یو سری E5 استفاده می کنند که از 24 Thread تا 40 thread متفاوت هستند. اما قیمت گران سخت افزار در ایران با توجه به تفاوت قیمت ارز، گمرکی و ...
2- قیمت پهنای باند: اینجا پهنای باندی که تامین می کنند خیلی ارزان تر هستند بنابراین هزینه نهایی سرورها پایین تر است.
3- تعداد کاربر بر روی یک سرور: با توجه به تفاوت قدرت خرید ارزهای متفاوت یعنی نسبت 5 دلار آمریکایی به 5 هزار تومان ایرانی. اینجا اگر حقوق 400 دلار باشد و تو ایران 400 هزار تومان شرکت های هاستینگ مجبور هستند قیمتی با توجه به درآمد مردم کشور خودش ارائه دهد که مجبور است همان 5 هزار تومان را ارائه دهد تا برای مردمش به صرفه تر باشه که مجبور است برای پوشش هزینه ها تعداد هاست موجود را فرضاً از 300 - 400 سایت به 600-800 سایت افزایش دهد.
4- کانفیگ سرورها، خیلی از موارد مشکل عدم صحیح کانفیگ سرورهاست که اگر این کانفیگ ها توسط متخصص با تجربه انجام شود لود سرورها را بسیار پایین می آورد. که فکر کنم سرورپارس از پس این مشکل بربیاد.
بالتبع تمامی این موارد دست به دست هم می دهد تا کیفیت در ایران پایین بیاید.
سلام و احترام
نزدیک ترین راه حل برای رفع مشکل ارسال تیکت به واحد پشتیبانی است ، ممکن است در بازه خاص این مشکل وجود داشته است و یا در نهایت ، اگر سروری باشد که دارای مشکل است امکان تغییر سرور شما به راحتی وجود دارد
شما می توانستید با بنده به عنوان مسئول پشتیبانی شرکت یا با واحد کنترل پکیفیت شرکت در ارتباط باشید و در نهایت نیز اگر باز هم به نتیجه نرسیدید به واحد رسیدگی به شکایات تیکت ارسال کنید
اگر از تمام این راه حل ها به نتیجه نرسیدید در انجمن پست ارسال کنید
هم اکنون نیز تمام همکاران بخش فنی و بنده به عنوان مسئولیت فنی با کمال میل در خدمت شما خواهیم بود
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SP Technical Manager
سلام و احترام
نزدیک ترین راه حل برای رفع مشکل ارسال تیکت به واحد پشتیبانی است ، ممکن است در بازه خاص این مشکل وجود داشته است و یا در نهایت ، اگر سروری باشد که دارای مشکل است امکان تغییر سرور شما به راحتی وجود دارد
شما می توانستید با بنده به عنوان مسئول پشتیبانی شرکت یا با واحد کنترل پکیفیت شرکت در ارتباط باشید و در نهایت نیز اگر باز هم به نتیجه نرسیدید به واحد رسیدگی به شکایات تیکت ارسال کنید
هم اکنون نیز تمام همکاران بخش فنی و بنده به عنوان مسئولیت فنی با کمال میل در خدمت شما خواهیم بود
پیروز باشید
مهندس خسته نباشید،
اما خوب بهتر مسئله را نگاه کنید کاملاً و صراحتاً نوشته است که واحد پشتیبانی چگونه پاسخش را داده است. من ماندم چرا شرکت های هاستینگ بعد از پابلیک شدن اینجور مسائل یک هو با با کاربران خوب می شوند و مشکلات را برطرف نمی کنند اولین باری نیست که این مسائل از شرکتهای هاستینگ دیده شده است البته منظورم شما نیستید کلی عرض می کنم.
بنده مطمئن هستیم هیچگاه همکاران فنی صحبتی که ایشون کرده اند را به کاربران اعلام نخواهند کرد ، با این حال حتی اگر یک درصد نیز این اتفاق افتاده باشد ، مسئولین بالاتری مانند بنده و بخش کنترل کیفیت شرکت مسئولیت بررسی همین موارد را داریم و بنده مجددا نیز مطمئن هستیم ایشون پیگیری از مقامات بالاتر را انجام نداده اند
هم اکنون نیز کافیست شماره تیکت را به بنده اعلام کنند تا بررسی انجام شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SP Technical Manager
سلام و احترام
پیروز باشید
برادر یا خواهر محترم آی پی سرور در تصویر مشخص هست، اگر قصد رسیدگی داشتید قبلا اقدام می فرمودید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pejman_view
مهندس خسته نباشید،
اما خوب بهتر مسئله را نگاه کنید کاملاً و صراحتاً نوشته است که واحد پشتیبانی چگونه پاسخش را داده است. من ماندم چرا شرکت های هاستینگ بعد از پابلیک شدن اینجور مسائل یک هو با با کاربران خوب می شوند و مشکلات را برطرف نمی کنند اولین باری نیست که این مسائل از شرکتهای هاستینگ دیده شده است البته منظورم شما نیستید کلی عرض می کنم.
شما کاملا درست می فرمایید، همانطور که گفتم 3-4 هاستینگ ایرانی را تست کردم و خوشبختانه بعد از عدم دریافت کیفیت مورد نظر پول را برگشت دادند، تنها سرورپارس بود که شکایت را نپذیرفت و جواب نامناسب و پس از نامه نگاری زیاد با پشتیبانی و مدیریت و ... واقعا مستأصل شدم و ادامه روند تیکتینگ را با توجه به لحن پاسخگویی دور از شأن خودم دیدم. این شرایط را به هیچ وجه درباره هاستهای خارجی ندیده ام و اکنون پیگیر خرید هاست اشتراکی از یک شرکت انگلیسی هستم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SP Technical Manager
بنده مطمئن هستیم هیچگاه همکاران فنی صحبتی که ایشون کرده اند را به کاربران اعلام نخواهند کرد ، با این حال حتی اگر یک درصد نیز این اتفاق افتاده باشد ، مسئولین بالاتری مانند بنده و بخش کنترل کیفیت شرکت مسئولیت بررسی همین موارد را داریم و بنده مجددا نیز مطمئن هستیم ایشون پیگیری از مقامات بالاتر را انجام نداده اند
هم اکنون نیز کافیست شماره تیکت را به بنده اعلام کنند تا بررسی انجام شود
کارشناس محترم، مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. جستجوی ساده ای در اینترنت و تالارهای گفتمان شرایط سرویسهای شما را به خوبی نشان می دهد، اشتباه از بنده بوده است که با اعتماد به بازاریابی کارشناس مذکور از شرکت شما و بدون تحقیق کافی خرید را انجام دادم.
به همه دوستانی که قصد خرید سرویس دارند صمیمانه اعلام می کنم که اولا و خواهشا قبل از پرداخت پول خوب تحقیق کنید و ثانیا با قیمت هاستهای ایران به راحتی می توان از هاستهای خارجی سرویس مورد نظر را خریداری کرد، چرا خارجی؟ 1- پاسخگویی 2- احترام به مشتری 3- کیفیت و بروزرسانی دائم سخت افزار و نرم افزار.
لطفا شماره تیکت خود در زمینه با بروز مشکل را اعلام بفرمایید تا بنده مطمئن شوم که تیکت ارسال کرده اید و مشکل شما پیگیری نشده است
بدون شماره تیکت بنده نمی توانم پیگیری برای شما انجام دهم ، حتی نام دامنه شما نیز مشخص نیست ، چگونه انتظار دارید پیگیری مشکل شما صورت گیرد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
johnconner
کارشناس محترم، مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. جستجوی ساده ای در اینترنت و تالارهای گفتمان شرایط سرویسهای شما را به خوبی نشان می دهد، اشتباه از بنده بوده است که با اعتماد به بازاریابی کارشناس مذکور از شرکت شما و بدون تحقیق کافی خرید را انجام دادم.
به همه دوستانی که قصد خرید سرویس دارند صمیمانه اعلام می کنم که اولا و خواهشا قبل از پرداخت پول خوب تحقیق کنید و ثانیا با قیمت هاستهای ایران به راحتی می توان از هاستهای خارجی سرویس مورد نظر را خریداری کرد، چرا خارجی؟ 1- پاسخگویی 2- احترام به مشتری 3- کیفیت و بروزرسانی دائم سخت افزار و نرم افزار.
با سلام دوست عزیز
ببخشید وارد بحثتون شدم
اما باید توجه کنید همه مثل هم نیستند! من با سرور پارس کار نکردم و در جریان کارشون نیستم اما جاهایی رو میشناسم که سریع به مشتری خدمات و پشتیبانی ارائه میدهند
برعکس بعضی از شرکت های خارجی هستند که تا چند روز هم جواب یک تیکت رو نمیدهند!
نمونه شرکت ریسلو برای ثبت دامنه ( ما یک دامنه داشتیم با پنل ریسلو ناقص ثبت شده بود و توی پنلمون نمایش داده نمیشد ، پیگیری انجام دادیم و تازه بعد از یک هفته جواب دادند و بعد از 10 روز درست شد!!!)
همه جاها مثل هم نیستن و همه پشتیبانی ها هم مثل هم نیست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SP Technical Manager
لطفا شماره تیکت خود در زمینه با بروز مشکل را اعلام بفرمایید تا بنده مطمئن شوم که تیکت ارسال کرده اید و مشکل شما پیگیری نشده است
بدون شماره تیکت بنده نمی توانم پیگیری برای شما انجام دهم ، حتی نام دامنه شما نیز مشخص نیست ، چگونه انتظار دارید پیگیری مشکل شما صورت گیرد ؟
1- انتظار پیگیری مشکل را ندارم و در حال انتقال سرور هستم.
2- دامنه سرور مشخص است، اگر سرور را نمی شناسید به یکی از سایتهای whois رجوع فرموده دامنه را وارد کنید تا آی پی را دریافت کنید.
3- درخواست اعلام شماره تیکت یا دامنه در یک تالار گفتمان عمومی و در حالی که حتی نام خانوادگی شما را نمی دانم، حتی از طریق pm نیز صحیح نیست.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
johnconner
1- انتظار پیگیری مشکل را ندارم و در حال انتقال سرور هستم.
2- دامنه سرور مشخص است، اگر سرور را نمی شناسید به یکی از سایتهای whois رجوع فرموده دامنه را وارد کنید تا آی پی را دریافت کنید.
3- درخواست اعلام شماره تیکت یا دامنه در یک تالار گفتمان عمومی و در حالی که حتی نام خانوادگی شما را نمی دانم، حتی از طریق pm نیز صحیح نیست.
موفق باشید.
بنده تمایل به پیگیری مشکل شما دارم ولی ظاهرا شما تمایلی به رفع مشکل خود ندارید
با این حال چنانچه شماره تیکت های خود را پیغام خصوصی کنید و یا در ساعات اداری با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید با کمال میل آماده بررسی و رفع مشکل شما هستیم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SP Technical Manager
بنده تمایل به پیگیری مشکل شما دارم ولی ظاهرا شما تمایلی به رفع مشکل خود ندارید
با این حال چنانچه شماره تیکت های خود را پیغام خصوصی کنید و یا در ساعات اداری با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید با کمال میل آماده بررسی و رفع مشکل شما هستیم
موفق باشید
عرض کردم چنانچه تمایل به حل چالش دارید سرور مورد نظر را مورد بازبینی و بروزرسانی سخت افزاری و نرم افزاری قرار دهید.
همچنین توجه داشته باشید که این مشکل بنده نبوده و نیست و نخواهدبود، چالشی است که در خدمات سرورپارس وجود دارد.