پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی| رم 1 گیگ 15،000 تومان | رم 4 گیگ 35،000 تومان | قیمت ثابت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
این افراها تا چه وقت برقرار هستش و کانفینگ ها چطوری هستش ... پنل ریموت هم دارید و تخفیف دا ئمی هستش یا ماه اول
درود دوست عزیز.
آفر جدید اضافه شد.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی| رم 1 گیگ 15،000 تومان | رم 4 گیگ 35،000 تومان | قیمت ثابت
افر جدید کجا.............هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
افر جدید کجا.............هستش
ابتدای پست اول
خسته نباشید
Ram 4G
CPU 4 Core
hard 100G
ماهانه چقدر میشه؟
آیا CPU/RAM رزرو می شه یا کاملا share هستش؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiData
کد تخفیف دائمی ؟
پس از خرید تیکت ارسال فرمایید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.rashidan
خسته نباشید
Ram 4G
CPU 4 Core
hard 100G
ماهانه چقدر میشه؟
آیا CPU/RAM رزرو می شه یا کاملا share هستش؟
ممنون
درود بر شما
خدمتتون ارسال شد.
سلام من امروز سفارش من رو ثبت کردم چند سوال دارم :
1. به نظرتون ایا سرور 2008 بهتر نیست چون یه کم 2003 لگ می زنه امکانش هست 2008 رو نصب کنید؟
2. من چه جوری می تونم دامین وصل کنم به سرور و توش اپاچی و اینا رو نصب کنم
3. ب هنظرتون من ریموت بشم سرعتش بهتره یا با نرم افزار teamviwer با تشکر
- - - Updated - - -
در ضمن این نرم افزار vpshare که عکسش رو در ایتدای صفحه گذاشتین کجای سرور مجازی هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivali09
سلام من امروز سفارش من رو ثبت کردم چند سوال دارم :
1. به نظرتون ایا سرور 2008 بهتر نیست چون یه کم 2003 لگ می زنه امکانش هست 2008 رو نصب کنید؟
2. من چه جوری می تونم دامین وصل کنم به سرور و توش اپاچی و اینا رو نصب کنم
3. ب هنظرتون من ریموت بشم سرعتش بهتره یا با نرم افزار teamviwer با تشکر
- - - Updated - - -
در ضمن این نرم افزار vpshare که عکسش رو در ایتدای صفحه گذاشتین کجای سرور مجازی هست ؟
تمامی موارد خدمتتون ارسال شد.
offer ram 1
hanooz darid?
gheymat sabet hast?
emkan test vojud dare?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
offer ram 1
hanooz darid?
gheymat sabet hast?
emkan test vojud dare?
بله موجود هست. تمامی سفارشات و تیکت هایی که امروز از این ساعت تا آخر امشب ارسال می شود ؛ ساعت 1 بامداد پاسخ داده خواهد شد.