پاسخ : رفتن به اموزشگاه هاستینگ به درد میخوره در حال حاظر؟
پس اگه کتابی میشناسید معرفی کنید ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رحمان ع
ممنون برادر با شما موافق هستم بلخره الفبا رو یاد میدن هم کافیه بلخر برای وارد شدن باید چشمت یا گوش ت اشنا باشه تا ازمون خطا کنی
باز میگم اشتباهی نوشتم منظور من هم همون دوره های لینوکس هستش....
دوستان دیگه نظر دیگه دارن لطفا بگن بخصوص بعد این که کار رو یاد گرفتم بازار کار براش وجود داره فقط کارمندی نه این که من هاستینگ بزنم
چرا که نه - شما کمی با شبکه و لینوکس اشنایی پیدا کنید و مدتی هم برای افزایش مهارت هاتون در شرکتی در این حوزه حتی به عنوان کار اموز هم فعالیت کنید مطئنا فرصت های شغلی خوبی پیدا خواهید کرد
- - - Updated - - -
پ.ن : با اموزش های سطح نت مخالفم اگر شما اطلاعات اولیه ای نداشته باشید با مطالعه این اموزش ها به هیچ جایی نخواهید رسید بدون راهنما یادگیری در این زمینه رو پیشنهاد نمیکنه
به صورت حرفه ای باشید چرا که کار نباشد ؟
شما اول مقدمات را انجام دهید مطمئن باشید کار برای هر شغل و هر کسی هست
موفق باشید
ممنون از کسانی که راهنمایی کردن
دوستان دیگه نظر خاص دیگه دارن لطفا بگن _( هم در مورد اموزشگاه و هم در مورد بازار کار )
باتشکر
ببینید من در این مورد آموزشگاه رو قبول ندارم گرچه یه خوبی که داره اینه که می تونی از استادت سوال کنی اما کتاب فقط کتاب بهترین چیز کتاب هست
اموزش های نت رو نخونید که به جایی نمیرسید (البته اگر میخواید حرفه ای بشید)
با خرید چند کتاب لینوکس شبکه و... میتونید کامل یاد بگیرید البته عملی هم باید انجام بدید چندین بار روی سرور امتحان کنید بخش های مختلف رو و....
بازار کار هم ببینید شما برای کار نباید به این انجمن تکیه کنید شما اگر حرفه ای باشید شرکت های زیادی هستند که می توانید استخدام بشید داخلشون دانش بالا داشته باشید 100% براتون کار هست
این راهنمایی یکی از دوستام بود گفت که با این جواب پاسختون رو بدم ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aguila*Roja
ببینید من در این مورد آموزشگاه رو قبول ندارم گرچه یه خوبی که داره اینه که می تونی از استادت سوال کنی اما کتاب فقط کتاب بهترین چیز کتاب هست
اموزش های نت رو نخونید که به جایی نمیرسید (البته اگر میخواید حرفه ای بشید)
با خرید چند کتاب لینوکس شبکه و... میتونید کامل یاد بگیرید البته عملی هم باید انجام بدید چندین بار روی سرور امتحان کنید بخش های مختلف رو و....
بازار کار هم ببینید شما برای کار نباید به این انجمن تکیه کنید شما اگر حرفه ای باشید شرکت های زیادی هستند که می توانید استخدام بشید داخلشون دانش بالا داشته باشید 100% براتون کار هست
این راهنمایی یکی از دوستام بود گفت که با این جواب پاسختون رو بدم ;)
ممنون میشم چند کتاب هم معرفی کنید
بله خودم هم در نظر دارم بیرون از این انجمن باشه و میخوام خودم از طرف شرکت اینجا بازار یابی کنم... ( البته اموزش خوب ببینم و پیدا بشه )
کتاب هم خوبه اما اموزش حضوری در یک اموزشگاه معتبر به نظرم میتونه بهتره باشه .و در کنار اموزشگاه میتوانید کتاب های جانبی رو مطالعه کنید + معمولا اکثر اموزشگاه ها مدارکی نیاز دال بر گذارندن دوره مربوطه به شما خواهد داد که برای کار در جاهای معتبر میتونه براتون مفید باشه
به نظر من یه سری چیز های اولیه رو از نت یاد بگیرید بعد وارد کار بشید (سرور بگیرید برای خودتون کانفیگ کنید ) هر جایی مشکل داشتید سرچ کنید پیدا نشد همین انجمن دوستان واقعا راهنمایی می کنن
توی شهر ما شاید کسی پیدا نشه که محیط لینوکس رو یه چشم دیده باشه من هم دنبال استاد نگشتم و خودم با آزمون و خطا و استفاده از منابع آموزشی نت سرور لینوکس رو کامل یاد گرفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas141
کتاب هم خوبه اما اموزش حضوری در یک اموزشگاه معتبر به نظرم میتونه بهتره باشه .و در کنار اموزشگاه میتوانید کتاب های جانبی رو مطالعه کنید + معمولا اکثر اموزشگاه ها مدارکی نیاز دال بر گذارندن دوره مربوطه به شما خواهد داد که برای کار در جاهای معتبر میتونه براتون مفید باشه
بله مدرک هم مهم هست که یکی خواست بگه مدارک چی ها داری یه چیزی داشته باشم که نشون بدم...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliarkhodi
به نظر من یه سری چیز های اولیه رو از نت یاد بگیرید بعد وارد کار بشید (سرور بگیرید برای خودتون کانفیگ کنید ) هر جایی مشکل داشتید سرچ کنید پیدا نشد همین انجمن دوستان واقعا راهنمایی می کنن
توی شهر ما شاید کسی پیدا نشه که محیط لینوکس رو یه چشم دیده باشه من هم دنبال استاد نگشتم و خودم با آزمون و خطا و استفاده از منابع آموزشی نت سرور لینوکس رو کامل یاد گرفتم
این هم کار خوبیه ولی فکر کنم یه مقدار طول میکشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliarkhodi
این هم کار خوبیه ولی فکر کنم یه مقدار طول میکشه
هاستینگ یعنی 20% اموزش اولیه و اصولی و 80% تجربه عملی