پاسخ : پرشیا میزبان◄سرورمجازی اختصاصی (VDS) میزبانی سایت ◄سرور مجازی اقتصادی◄هاردSSD◄پورت1 Gbps گارانتی◄20%تخفیف دائمی◄کانفیگ اولیه رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
4 روز از تاریخ برگشت پول گذشت نمی خوایین پرداخت کنین !؟ چرا سرورُ همون دقه قطع کردین !؟
حساب ها دست همکار بنده هست و ایشون مسافرت هست .کارتی که متصل به حساب بوده همراه ایشون نیست.امروز تازه میرسند و تا آخر شب هزینه ی سرور دوم شما بازگشت داده میشود .
به همین دلیل در تیکت های شما بنده شماره تلفن ایشون دادم تا شما مکاتبه کنید .
پاسخ : پرشیا میزبان◄سرورمجازی اختصاصی (VDS) میزبانی سایت ◄سرور مجازی اقتصادی◄هاردSSD◄پورت1 Gbps گارانتی◄20%تخفیف دائمی◄کانفیگ اولیه رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dictator_
حساب ها دست همکار بنده هست و ایشون مسافرت هست .کارتی که متصل به حساب بوده همراه ایشون نیست.امروز تازه میرسند و تا آخر شب هزینه ی سرور دوم شما بازگشت داده میشود .
به همین دلیل در تیکت های شما بنده شماره تلفن ایشون دادم تا شما مکاتبه کنید .
به اون شماره 6 بار زنگ زدم که فقط 2 بار جواب داده هر سری هم گفته الان واریز میکنم ! امروز صبح هم اس ام اس دادم که گفتن تا ساعت 2 واریز میکنن ولی تا الان واریز نشده >:p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
به اون شماره 6 بار زنگ زدم که فقط 2 بار جواب داده هر سری هم گفته الان واریز میکنم ! امروز صبح هم اس ام اس دادم که گفتن تا ساعت 2 واریز میکنن ولی تا الان واریز نشده >:p
سلام.شرمنده بابت این تاخیر ها دسترسی ندارم بنده اگر پی لاین داشتید همان روز واریز میکردم.
اگر تا فردا ظهر وجه واریز نشد در سایت تیکت ارسال کنید که پیگیری کنم .
Ram 8 Gig
CPU 2 Core
hard 800 gig
chand mishe?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dictator_
سلام.شرمنده بابت این تاخیر ها دسترسی ندارم بنده اگر پی لاین داشتید همان روز واریز میکردم.
اگر تا فردا ظهر وجه واریز نشد در سایت تیکت ارسال کنید که پیگیری کنم .
یک هفته شد که نه سرور دارم نه به پولم رسیدم ! دیروز هم که حساب پی لاین رو براتون تیکت کردم :39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
ram 8 gig
cpu 2 core
hard 800 gig
chand mishe?
سلام.
350 هزار تومان + 30 گیگ ssd رایگان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
یک هفته شد که نه سرور دارم نه به پولم رسیدم ! دیروز هم که حساب پی لاین رو براتون تیکت کردم :39:
من مدیریت سرور نیستم متاسفانه و حساب ها هم دست بنده نیست .
اینجا هم سایت نیست تیکت ارسال کنید .
09368818849 شماره ایشون با ایشون مکاتبه کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dictator_
من مدیریت سرور نیستم متاسفانه و حساب ها هم دست بنده نیست .
اینجا هم سایت نیست تیکت ارسال کنید .
09368818849 شماره ایشون با ایشون مکاتبه کنید.
بله می دونم اینجا سایت نیست ! تیکت هم توی سایت ارسال کردم.
ایشونم که کلا بر نمی دارن.
Ram 8
Hard 500
Cpu 2 Core
چند میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
ram 8
hard 500
cpu 2 core
چند میشه ؟
سلام.
290 هزار تومان
هارد ها دارای رید سخت افزاری هستند و کیفیت تضمین شده هست روی این سرور.
هر 100 گیگ هارد 20 هزار تومان
هر 10 گیگ ssd اضافه 30 هزار تومان
1 ماه گذشت نمی خوایین 65 تومن منُ برگشت برنید ؟ واقعا خجالت نمیکشد !؟ شما که نمی تونیین سر حرفتون بمونید چرا قول بی خود میدین !؟