دوستان مطمئن باشید هر اسکریپتی و هر ورژنی بالاخره حفره های خاص خودش را دارد ...
یک هکر مورد نیاز است که باگ را شناسایی کند و بنشیند و اکسپلویت آن را بنویسد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان مطمئن باشید هر اسکریپتی و هر ورژنی بالاخره حفره های خاص خودش را دارد ...
یک هکر مورد نیاز است که باگ را شناسایی کند و بنشیند و اکسپلویت آن را بنویسد ...
دوست بزرگوار استفاده کننده از نسخه های نال به دو صورت می باشد دوستانی که بتوانند از نسخه نال استفاده کنند و مشکلات آن را خود برطرف کنند و دوستانی که از نسخه نال استفاده می کنند و توانایی برطرف کردن مشکل را نداشته باشند. اگر ما در این زمینه سررشته نداشتیم این موضوع از طرف ما ذکر نمیشد و مسلماً به مشکل برخورد میکردیم. به شخصه صحبت آقای nimafire را قبول دارم و صد البته تایید میکنم و اینکه ربطی به نوع کاربری ما ندارد دوست عزیز؛ هر شخصی که تخصص برطرف کردن مشکلات را داشته باشد آزاد است که از نسخه نال شده استفاده کند و در این موضوع نه به شما ضرری وارد میشود و نه به دیگری، متاسفانه شما در حال حاضر به صورتی برخورد میکنید تا به شخصه درصورتی که مشکلی مجدداً در هر زمینه وجود داشته باشد به هیچ عنوان از طرف ما عنوان نشود. نه شما طلبکار هستید و نه ما به شما بدهکار؛ اگر موضوعی عنوان شده است برای کمک بوده است و بس! میتوانید از آن استفاده کنید یا میتوانید از کنار آن عبور کنید اگر که قرار بر آن می بینید که همچین مواردی را شما باید ذکر نمایید حال برای گرفتن تشکر و ... و از این بابت از ما دلگیر هستید بدون هیچگونه مشکلی کافیست اعلام نمایید.
جبهه گیری و .. نیز بی دلیل جایز نیست و حد و حدودی دارد با این کار شما موجب میشوید که به صورتی این موضوع نشان داده شود:
کاربران دایم عضو های برتر هستند؛ در صورتی که اینجا انجمن است و محلی برای یادگیری، آموختن و کمک کردن است و با این کار و لحن شما باعث میشوید علاوه بر کم تر شدن فعالیت کاربران در همچین زمان هایی به دلیل متهم شدن و ... این مشکلات از سوی کاربران اعلام نشود.
در هر صورت شما و دیگر دوستان اساتید ما هستید و نه بنده با شما دشمنی داریم و نه شما با بنده؛ بهتر است هر دو طرف در بیان و انتقال اطلاعات خود به دیگری و صد البته نوع برخورد تجدید نظر کنیم. اگر از ما به شما آزرده خاطری رسانده شده است از همین بخش از شما و دیگر دوستان عذرخواهی میکنم.
بزرگ آن است که ببخشد و حقیر آن است که انتظار بخشودگی از دیگران را دارد.