شما یک سرور مجازی ایران تهیه کنید و بدید براتون خوب کانفیک کنند مشکلتون حل میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.ممنون از راهنماییی دوستان. من فعلا سایت رو دادم ب دست جناب آقای خدا مرادی عزیز Shc که ببینیم ایشون میتونن مشکل رو حل کنن یا نه؟
از شانس بده ما چندین برنامه نویس تا حالا سایتم رو چک کردن ولی هنووزززز کسی نتونسته مشکل رو حل کنه؟؟ امیدوارم آقای خدا مرادی عزیز بتونه مشکلمو حل کنه آمین....
از همگی هم کمال تشکر رو دارم که تا همینجا هم کمکم کردن...
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید دوستن عزیز.من سایت رو دادم ب دوست عزیزم جناب آقا خدا مرادی عزیز Shc و مشکلمو حل کردن و دیگه سایتم توی سه مرحله لود نمیشه. و ازشون یک دنیا ممنونم که بزرگترین مشکلمو حل کردن برام و واقعا هر چقدر ازشون تشکر کنم بازم کم تشکر کردم چون واقعا محبت کردن در حقم.
و از داشه گلم آقا محسن CityKala.net عزیز هم کمال تشکر رو دارم که واقعا مثه ی برادر بهم خیلی زیاد کمک کردش و بهم خیلی لطف دارن ایشون و از داش محسن هم یک دنیا سپاس گذارم.
آقا محسن و آقا خدا مرادی عزیز ازتون خیلی ممنونم که بهم خیلی کمک کردین تا مشکلم حل بشه.
فداتون بشم خیلی سالارید خداییییی.
ممنون و موفق باشید آمین.
براتون بهترین آرزوها رو میکنم که همیشه هر کجا که هستین خوشحال و سلامت باشید آمین.
- - - Updated - - -
سلام مشکله من انگار نمیخواد حل بشه؟الان توی هاست آقا محسن CityKala.net عزیز هستیم و هاستشون هم اصلا مشکلی نداره و دوست محترم آقا خدا مرادی Shc هم مشکله سه بار لود شدن سایت رو حل کرده ولی باز بعد از دو سه روز دوباره همون مشکل خود ب خود برمیگرده؟ و اصلا هم هیچ فرقی نمیکنه لوده سایتم؟و تاحالا هم کسی نفهمیده که چرا سایتم انقدر کند هستش؟؟
نتیجه ب دست اومده که تازه گرفتم من...
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/GpkCT/pctak.com
http://gtmetrix.com/reports/pctak.com/4dewjs8p
واقعا دیگه موندم توی این موضوع که چرا سایتم کند هستش. خیلی ها رو آوردم چک کردن ولی کسی هنوز متوجه کند شدن سایتم نشده....
اما شما الان دارید توسط این سایت هاست میشید
فناوري اطلاعات پاسارگاد
؟
مشکلی نداره خیلی سریع و خوب لود شد
و مورد بعدی اینکه چرا معیار بارگذاری یک سایت رو سایت جی تی متریکس قرار میدین ؟ همین سالهاست برای من سواله ؟
سلام.بله درسته سایتم رو بردم ب هاست آقا محسن...
سلام.کجاش سریع لود میشه آخه دوست محترم؟سایتم حداقل باید توی 4 ثانیه لود بشه چون سبک هستش.سایت آقا محسن مگ خوردی هستش توی 7 ثانیه باز میشه ولی سایت من.....
سلام.من اصلا موافق نیستم که سایت زود لود میشه.... عجیبه که شما این حرف ها رو میزنید؟
سلام.جی تی متریکس اگه لود سایت رو پایین نشون بده یعنی واقعا لود اون سایت خیلی خوبه و پینگ دام رو زیاد خودم ب شخصه قبول ندارم؟
ولی در کل اگه کسی میتونه کمکم کنه که بهم بگه چجوری میشه سرعت لود سایتم رو زیره 5 ثانیه بیارم که قانونی سایتم باید زیره 5 ثانیه باز بشه بهم کمک کنه ممنون میشم.
به نظر من شما وسواس زیادی در این مورد به خرج میدهید.
سایت شما برای من که خوب لود میشه.حالا شما رو نمیدونم و البته به من هم ربطی نداره.
بدرود