با سلام
در صورت نیاز با سرورهای قوی از رداستیشن و هتزنر و ورداستریم در خدمت هستیم.
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.speedtest.net/result/2901239333.png
Hetz-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 900 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
سلام ، با بالاترین کیفیت پورت از دیتاسنتر OVH فرانسه (برند اول و اصلی) با پینگ عالی ب ایران در خدمتیم ...
سی پی یو : Intel XeonE5-1620v2 - برای سرور شما 1000MHz
رم : 1GB DDR3 ECC 1600MHz
هارد : 50 گیگابایت SATA3
پهنای باند : نامحدود واقعی
منابع سرور : کاملا اختصاصی
مجازی ساز : VMware ESXi 5.5
دیتاسنتر : OVH (فرانسه یا هلند یا انگلیس ب انتخاب شما)
پورت : 1Gbps
سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS ، Ubuntu و ...) و ویندوز (Server 2008 R2 ، Server 2012 و ...)
سفارش سرور لینوکس
سفارش سرور ویندوز
قیمت : 25,000 ت / ماهانه
+ قیمت لایسنس دایرکت ادمین : 20,000 ت / ماهانه
--> مشاهده همه پلان های ویندوز
--> مشاهده همه پلان های لینوکس
--> مشاهده همه پلان های میکروتیک
+ بنده چند سالی مدیر ارشد وی بی ایران بودم ، و خیلی خوب با این اسکریپت آشنایی دارم ...
+ نمونه کار کانفیگ ویبولتن رو سرور مجازی هم زیاد دارم ، نمونه ۱ ، نمونه ۲ ک هر دو بروی دایرکت ادمین کانفیگ شدن .
+ برای شما میتونیم بدون کنترل پنل رو سرور لینوکس کانفیگ کنیم و سایتتون رو هم منتقل کنیم ! (با دریافت هزینه)
کلیه سرور ها دارای منابع کاملا اختصاصی (VDS) ، فایروال سخت افزاری ، پنل مانیتورینگ و کنسول تحت وب (vsphere web client) و پنل ری استارت در پشتیبانی میباشند ...
نماد دائم هم داریم ، هر گونه سؤالی بود ، بپرسید ، در خدمتتون هستم ...
با تشکر ...
سلام
می تونیم از آمریکا خدمتتون تقدیم کنیم. همچنین می تونیم پنل دایرکت رو به صورت کاملا رایگان همراه با لایسنس دائمی کاملا رایگان روی سرور شما نصب کنیم که هم کار ما و هم کار مدیریت شما راحت بشه.
* رم: 1 گیگابایت
* هارد: 35 گیگابایت
* پردازنده: 2 هسته
* ترافیک: نامحدود
* دایرکت + نصب + کانفیگ + لایسنس دائمی + انتقال = کاملا رایگان
* قیمت ماهانه: 26500 تومان
سرور مجازی | فروش سرور مجازی | فروش vps | vps ارزان | فروش وی پی اس | سرور نیمه اختصاصی | VDS