پاسخ : *** فروش ویژه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر آلمان بدون ستاپ با 16 ٪ تخفیف ماهانه ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arazit
سلام
اگر ما از همین سرور های ex40 با فلکسی بدون ستاپ برای تحویل 25 روز آینده بخواهیم امکان تحویل دارید؟
سلام
فقط تا پایان امروز میشه بدون ستاپ سرور تهیه کرد.
پاسخ : *** فروش ویژه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر آلمان بدون ستاپ با 16 ٪ تخفیف ماهانه ***
حداکثر روی هر سرور 32 ای پی میدن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
حداکثر روی هر سرور 32 ای پی میدن؟
33 آی پی میشه گرفت.
قیمت این پلن ex60
رو ممنون میشم مطرح کنین واینکه ایا بعدا امکان اضافه هارد ssd هست ؟
در مورد تخفیفی که گفتین ماه اول به اضافه یه تخفیف دیگه هم برای ماه های بعد به طور ثابت رو هم برام پ.خ کنین و قیمت ایپی هم بگین
(برای ارائه سرور مجازی نیاز دارم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa0010
قیمت این پلن ex60
رو ممنون میشم مطرح کنین واینکه ایا بعدا امکان اضافه هارد ssd هست ؟
در مورد تخفیفی که گفتین ماه اول به اضافه یه تخفیف دیگه هم برای ماه های بعد به طور ثابت رو هم برام پ.خ کنین و قیمت ایپی هم بگین
(برای ارائه سرور مجازی نیاز دارم )
این سرور برای مجازی سازی به تعداد بالا پیشنهاد نمیشه.البته اگر منابع cpu در سرور های مجازیتون استفاده نشه سرور خوبی هست.
چه تعداد IP نیاز دارین تا قیمت IP رو ارسال کنم.
تخفیف همیشگی هست.
امکان اضافه کردن هارد هم وجود داره.
درخواست بستن تاپیک
جهت اتمام 3 ماه