پاسخ : راهنمایی برای خرید گوشی تا 2 میلیون تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
iphone که دو و خورده ای هست
شما note 3 یا اس فایو سامسونگ رو بگیر
- - - Updated - - -
بنده میگم !!!!
الا 32 گیگش 27 گیگه :|
آفرین 5 گیگه نه 8 گیگ اونم برای cloud است ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
ولی اگه iphone میخوای بخری صد البته که با یه سیستم بی برنامه روبرو میشی که هنوز تکامل پیدا نکرده در ضمن برنامه هاشم باید کلی دردسر بکشی تا دانلود کنی.
ولی آندریود رو از هر جا میتونی دانلود کنی برنامه ها شو
بازم به سلیقه ی خودت مونده...
دوست عزیز اصلا با این حرفتون موافق نیستم!
شما اگر یه مقداری تحقیق میکردید متوجه می شدید تعداد اپلیکشن های آیفون از اندروید خیلی بیشتر از اندرویده!
لازمه بگم هر اپلیکشنی میاد اول برای اپل ساخته میشه بعد برای اندروید!
عذر میخوام جسارت نباشه، شما اگر علم استفاده از آیفون و اپل رو داشته باشید، شک نکنید بهترین گوشی برای شماست!
ولی حیف که بعضی از کاربران این علم رو ندارند و به خاطر اینکه نمیتونند با اپل کار کنند میگن اپل مزخرفه!
لازم به ذکر است طبق آزمایشاتی که بنده انجام دادم پایداری و امنیت سیستم عامل اندروید به شدت پایینه
و چیزی که دیده ایم مشتری هرماه گوشی تحت سیستم عامل اندرویدشو میاره به نحوی ریست یا فلش میکنه به خاطر کندی سرعت و ویروسی شدن گوشیش!
خلاصه اگر سواد اپل دست گرفتن دارید بروید اپل بگیرید و اگر که نه همان اندروید کفایتتان خواهد کرد.
و در مورد حرف اون دوست عزیزمون لازمه بگم که بنده میتونم روی اپل 16 گیگ 600 برنامه کاربردی نصب کنم ولی طبق حرف دوستمون 32 گیگ خیلی بهتر از 16 میباشد چرا که برای بازی های hd شانزده گیگ کفایت نمیکند!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
دوست عزیز اصلا با این حرفتون موافق نیستم!
شما اگر یه مقداری تحقیق میکردید متوجه می شدید تعداد اپلیکشن های آیفون از اندروید خیلی بیشتر از اندرویده!
لازمه بگم هر اپلیکشنی میاد اول برای اپل ساخته میشه بعد برای اندروید!
عذر میخوام جسارت نباشه، شما اگر علم استفاده از آیفون و اپل رو داشته باشید، شک نکنید بهترین گوشی برای شماست!
ولی حیف که بعضی از کاربران این علم رو ندارند و به خاطر اینکه نمیتونند با اپل کار کنند میگن اپل مزخرفه!
لازم به ذکر است طبق آزمایشاتی که بنده انجام دادم پایداری و امنیت سیستم عامل اندروید به شدت پایینه
و چیزی که دیده ایم مشتری هرماه گوشی تحت سیستم عامل اندرویدشو میاره به نحوی ریست یا فلش میکنه به خاطر کندی سرعت و ویروسی شدن گوشیش!
خلاصه اگر سواد اپل دست گرفتن دارید بروید اپل بگیرید و اگر که نه همان اندروید کفایتتان خواهد کرد.
و در مورد حرف اون دوست عزیزمون لازمه بگم که بنده میتونم روی اپل 16 گیگ 600 برنامه کاربردی نصب کنم ولی طبق حرف دوستمون 32 گیگ خیلی بهتر از 16 میباشد چرا که برای بازی های hd شانزده گیگ کفایت نمیکند!
موفق باشید
درود
حرف شما در مورد برنامه ها متین بالاخره میشه بنرامه ها رو نصب کرد ولی با خرید آنلاین ، راه حل دوم هم که به ریسکش نمی ارزه تا جیلبریک کنی...
اپل کاملا یک سیستم سادست مثل ویندوز و لینوکس آندروید و آی او اس با هم فرق دارن...
درسته ای او اس سبکه ولی خب چیزایی هستش که حاضر نیستم نوت3 رو با اپل مقایسه کنم چون واقعا امکانات نوت3 خیلی بالاتر از این حفاست...
آندریود هم مثل آی او اس باید علم استفاده کردنشو بلد باشی درسته آندروید استفاده کردنش خیلی آسونه ولی درست استفاده نکردن از گوشی های آندریود باعث میشه تا نابودش کنه 9 ماهه دارم نوت3 استفاده میکنم سرعتش کوچکترین تغییر رو نداره...
در مورد اپل هم توی ایران کسی تخصصی باهاش رفتار نمیکنه صرفا جهت کلاس کاریش میخرن، کلا توی ایران با گوشی تنها کاری که میکنن زنگ میزنن ،آهنگ گوش میکنن ، اس ام اس میفرستن، عکس میگیرن.اینترنتم کنارش تفریحه...
یعنی کار خاصی به جز اینا اکثر افراد انجام نمیدن...
بازم من به نظر همه ی افراد احترام میذارم...
Nexus 5 اگر Devoloper هستید یا علاقه دارید آخرین نسخه Andorid را اول از هر گوشی دیگه ای نصب کنید.
iPhone 5s اگر کیفیت ساخت ، دوربین ، گرافیک ، کیفیت صفحه نمایش ، سرعت ، امکانات و زیبایی براتون اهمیت دارد.
Lumia 1520 اگر طرفدار محصولات Microsoft هستید و علاقه دارید یک Smartphone ویندوز فونی با دوربین بالا داشته باشید.
Meizu MX2 هم اگر میخواهید دارای یکی از بهترین گوشی های ۲ پردازنده ای ( شامل یک Cortex A-15 و یک Cortex-A7 ) در مجموع ۸ هسته ای باشید.
درود
دوست عزیز چرا این همه هزینه؟ همه خواسته شما از یک گوشی چیه؟
سیستم عامل خوب؟
سرعت عالی؟
قابلیت اجرای تمام بازی ها و فیلم های HD?
عدم هنگ و روان بودن کارکرد؟
کیفیت صفحه نمایش ips بسیار با کیفیت؟
پردازنده بسیار قوی؟
فیلم بردای hd و عکس بسیار با کیفیت؟
ظاهرا شیک و قیمت مناسب؟...
تمام این موارد را میتوانید با هزینه ای حدود 750 تومان در گوشی Huawei G700 پیدا کنید از خیلی از گوشی های مدل بالاترش نیز benchmark بهترین دارد
از خریدش پشیمان نخواهد شد
ارادت
:53:
تمام کارهایی که مد نظر دارید را انجام میدهد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست عزیز چرا این همه هزینه؟ همه خواسته شما از یک گوشی چیه؟
سیستم عامل خوب؟
سرعت عالی؟
قابلیت اجرای تمام بازی ها و فیلم های HD?
عدم هنگ و روان بودن کارکرد؟
کیفیت صفحه نمایش ips بسیار با کیفیت؟
پردازنده بسیار قوی؟
فیلم بردای hd و عکس بسیار با کیفیت؟
ظاهرا شیک و قیمت مناسب؟...
تمام این موارد را میتوانید با هزینه ای حدود 750 تومان در گوشی Huawei G700 پیدا کنید از خیلی از گوشی های مدل بالاترش نیز benchmark بهترین دارد
از خریدش پشیمان نخواهد شد
ارادت
:53:
تمام کارهایی که مد نظر دارید را انجام میدهد
کاملا با شما موافق هستم...
حتما تفاوت های میان 700 تا 2 تومن هست! اما شاید این دوستمون این مقدار هزینه براشون ناچیز باشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isn
آفرین 5 گیگه نه 8 گیگ اونم برای cloud است ...
خیر
برای cloud نیست و اصلا ربطی نداره و بیشتر هم میشه گاهی اوقات ؛ 5 تا 8 گیگ پره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
درود
حرف شما در مورد برنامه ها متین بالاخره میشه بنرامه ها رو نصب کرد ولی با خرید آنلاین ، راه حل دوم هم که به ریسکش نمی ارزه تا جیلبریک کنی...
اپل کاملا یک سیستم سادست مثل ویندوز و لینوکس آندروید و آی او اس با هم فرق دارن...
درسته ای او اس سبکه ولی خب چیزایی هستش که حاضر نیستم نوت3 رو با اپل مقایسه کنم چون واقعا امکانات نوت3 خیلی بالاتر از این حفاست...
آندریود هم مثل آی او اس باید علم استفاده کردنشو بلد باشی درسته آندروید استفاده کردنش خیلی آسونه ولی درست استفاده نکردن از گوشی های آندریود باعث میشه تا نابودش کنه 9 ماهه دارم نوت3 استفاده میکنم سرعتش کوچکترین تغییر رو نداره...
در مورد اپل هم توی ایران کسی تخصصی باهاش رفتار نمیکنه صرفا جهت کلاس کاریش میخرن، کلا توی ایران با گوشی تنها کاری که میکنن زنگ میزنن ،آهنگ گوش میکنن ، اس ام اس میفرستن، عکس میگیرن.اینترنتم کنارش تفریحه...
یعنی کار خاصی به جز اینا اکثر افراد انجام نمیدن...
بازم من به نظر همه ی افراد احترام میذارم...
امکانات اپل 100% بیشتر است .
شاید در ایران نمیتونن استفاده کنند ولی در کل بیشتر از اندروید یا سایر سیستم عامل ها هست
Samsung Galaxy S5 ^_^
با گارانتی سام تل خريدم 1980 - 32 گيگشو.
سلام
این نظر شخصی بنده هست و نظر دیگر کاربران برام مورد احترامه
به نظر من هیچی مثل سونی نمیشه از لحاظ کیفیت و همچنین دوربین
فک کنم اپل بود یا آیپاد ( دقیق یادم نیست ) یکی میخواست برنامه روش نصب کنه بهش گفتن نزدیک 200 میگیرن کاری کنند که بشه برنامه روش نصب کردمثل روت اندروید!
برنامه های اندرویدی رایگان موجود هستند اما برنامه های سیستم عال های دیگه متاسفانه فروشی هستند بیشتر