سلام خدمت شما افر موجود می باشد مشکلی نداره در سایت عضو ویا اگر مایل هستید از طریق یاهو به من پیام بدهید که شما ادد کنم یا تماس بگیرید سفارش رو من تکمیل و سرور خواسته شده رو تحویل بدهم
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا یاهو ای دی رو لطف کنید
درود
پنل ریسلری به عنوان تست یه روز ارایه می دید؟
اگه مشکلی نبود از نظر منابع و کندی سرعت بنده بیش از 90 تا می خوام
سفارش دادم
ممنون
دوستان کسی یا هو ایشون رو نداره؟
یاهو ای دی زیر پستشون هست
سایت: www.satnaserver.com
مسنجر یاهو: satnaserver
ایمیل : satnaserver@yahoo.com
موفق باشید
- - - Updated - - -
شماره تماس جهت برقراری تماس : 09332099911
مشنجر به دلیل امنیت بالا در پیام خصوصی داده خواهد شد هت جلوگیری از هک شدن ایدی
- - - Updated - - -
سلام خدمت شما این تعداد موجود نیستش تا زمانی که سرور به رم 128 گیگ ارتقاع پیدا کنه سپس من در خدمت شما هستم رم اگر ارتقاع پیدا کنه 64 عدد سرور رم یک گیگ اضافه خواهد شد
همچنین سرور اگر تعداد پایین خواستین موجود هستش تا پر نشده ما رو ادد کنید یا رزرو بفرمائید (رزرو بدون هزینه می باشد)
موجودی فعلی ما فعلا بسیار کم هستش از ماه پنل نمایندگی شروع شده دووستان همه تمدید کردن شاید تو تعداد مثلا سفارش 10 تا بوده 6 تا کنند یا بر عکس اگر خالی بشه بیشتر در خدمت شما هستیم
- - - Updated - - -
سلام خدمت همه کاربران سایت موجودی سرور
فقط 3 عدد سرور باقی مانده تا خالی شدن سرور یا تمدید نکردن همکاران سرور موجود نمی باشد.
لطفا تقاضای در خواست اورسل و غیره از ما نفرمائید مجازی سازی ما کی وی ام هستش و مثل وی ام ویر ما اورسل ندارم
سلام خدمت همه دوستان اپدیت سرور به ورژن 2.5.0
موجودی سرور 5 عدد همچنین بزودی روش متفاوت نمایندگی به قابلیت های اجاره کلی رم سرور و تقسیم بندی مشترکین به رم های کوچک تر
به طور مثال با خرید یک رم یک گیگ توان خوردن کردن رم به 4 رم 256 یا 2 تا رم 512 توسط کاربر فراهم خواهد شد
سلام خدمت شما اپدبت سرور به ورژن 2.5.1
امکانات جدید برای تمایندگان سرور وصل کردن سرور نمایندگی به سایت شما همکاران گرامی جهت دریافت و تهیه ماژول رایگان و امکانات جدید به سایت زیر مراجعه کنید
Virtualizor 2.5.1 Released !!
WHMCS Module to create Reseller Accounts - Virtualizor Wiki
WHMCS Module for Resellers - Virtualizor Wiki
سلام خدمت همه کاربران عزیز
تغییرات پنل به صورت رایگان در لینک زیر ثبت میشود
Virtualizor Blog | Virtualizor Blog
سلام
سرور یک دونه هم برای شخص میدین .برای استفاده شخصی و فروشنده نیستم
یک هارد 80 با رم 1 و پورت خوب سی پییو هم دو کور باشه بالای 600 تا 700 مگا هرتز کلا بتونم استفاده کنم هزینه؟ البته اگر میدین شخصی و تکی
با تشکر