پاسخ : هاست لینوکس ایران شرکت سرور پارس تایید میشه؟؟؟
سرورپارس همه چیش بر اساس پول هستش
یعنی اگه پول فراوون دارید که نمیدونید کجا ازش استفاده بکنید از اونجا سرویس بگیرید و برای هر ریزه کاری بخواین ازتون هزینه دریافت میکننو کارتون رو انجام میدن
اینکه برای هر کار پول بگیرن کار شرکت های بزرگه فکر نکنید منم بازاری فکر میکنم ولی هزینه ستاپ از من دریافت کردن برای سرور آمریکا که هزینه ستاپ نداشت!
نمیدونم حالا این هزینه ستاپ برای چی بود اینم بگم که نه کانفیگ کردن و نه چیزی که بگم این هزینه برای این موضوع بود
البته این برا شروع کار من بود و تقریبا یک سال ازش میگذره من اونموقع نمیدونستم سرور چیه ولی حالا که کمو بیش میدونم میبینم واقعا خیلی بی انصاف بودن
چون علاوه بر گرفتن هزینه ستاپ سرور 80 تومنی اونموق رو 150 برام حساب میکردن بدون هیچ پشتیبانی ای!
این پست رو جواب میدم که بگم بعد از 2 سال استفاده از هاست اشتراکی سرورپارس، واقعا امروز متوجه شدم چه موجوداتی هستند.
1- پشتیبانی که انگار روز جمعه تعطیله. جمعه تیکت زدم شنبه - بعد از 20 ساعت- جواب دادن
2- بکآپ گیری افتضاح و خجالت آور. فقط بکاپ چند روز قبل وجود داره. بدون هیچ گونه بکاپ گیری ماهانه. کافیه سایتتون به مشل بربخوره مثلا هک بشه و بخواین نسخه بکاپ سالم را بازیابی کنید تا متوجه بشید تو چه وضعیتی گیر کردین. بک آپ های 4-5 روز قبل من همه آلوده بودند قبل از اون هم که بک آپی وجود نداشت.
این صفحه رو هم امروز دیدم:
http://forum.webalfa.net/thread-17331.html
شرکت مناسبیه ولی قیمت...........
دوستان به تاريخ تاپيك توجه كنيد زمانش براي كي هست!
بنده خدا حتما تا حالا هاستشو هم خريده!!
شرکت افتضاحی هست و فقط مدیرای این سایت اینجا برای خودشون تبلیغ میکنند چیزی به اسم پشتیبانی ندارن از نرم افزار های نال استفاده میکنند بخاطر همین فایل هایی که روی سرورها هست ویروس داره . سایت لرد دانلود بخاطر کارهای اینها رفت رو هوا یعنی "بکاپ نداشتن "
استارتر تاپیک.....
میتونی بفهمی کدوم سایت ها در کنار سایت شما روی سرور شیر شدن.. و از ادمین هاش در مورد کیفیت سرویس سئوال کنی
+++++++++
بنده به تاریخ توجه نکرده بودم :105: