پاسخ : نظرتون در مورد این دو سئو کارا چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
رو تجربه کار باهاشون عرض می کنم
ممنون اگه کسی رو میشناسید که تجربه خوبی باهاش دارین یا کارش خوبه معرفی کنید
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاشار زوم
ممنون اگه کسی رو میشناسید که تجربه خوبی باهاش دارین یا کارش خوبه معرفی کنید
باتشکر
والله حقیقت دیگه با کسی کار نکردم
به نظر من بهترین سئو کار خود شخص هست چون می دونه دقیق چی می خواد ، مطالب اختصاصی ، استفاده از تگ های مناسب و نکات دیگر ، اگر رعایت بشه کاملاً بالا خواهید آمد تو موتورهای جستجو
بطور مثال کلمات زیر را در گوگل سرچ کنید :
سرور فرانسه - سرور آلمان - سرور هلند - هاست ssd
فکر کنم تو صفحات اول یا دوم گوگل باشیم ، هزینه ای هم نکردیم فقط نکاتی که تو سایت های مختلف بهشون تاکید شده بود ، جدی تر گرفتیم و رعایت کردیم
بهترین سئو کار مدیر سایت هست؛ کار زیادی جز وقت گذاشتن در حدود 24 ساعت نیز نخواهد داشت. کافیست تا در صفحات فارسی و انگلیسی سرچ بفرمایید و نکاتی مانند رعایت کردن تگ های اچ ؛ استفاده از افزونه های مورد نیاز و دیگر موارد را همانند راهنمایی هایی که انجم شده است انجام دهید مطمئن باشید جواب بهتر و از نظر هزینه نیز هزینه کمتر (شاید 0) برای شما در برخواهد داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاشار زوم
سلام
دوستان کدوم یکی از سئو کاران رو تایید می کنید؟
پرتال آرش سئو - اعضا
نمونه کارشون خوبه ولی اسم بزرگی نداره
.................................................. ................
سئوتک | مرکز تخصصی خدمات سئو و بهینه سازی وب
اسم بزرگی داره ولی کارشو نمیدونم خوبه یا نه
.................................................. ................
دوستانی که تجربه لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
- - - Updated - - -
اپ
سلام وقت بخیر دوست عزیز سایت سئوتک اصلا ندیده بودم تا کنون اما آرش سئو بیشتر روی سایت های فیلم و موزیک کار کرده و سایت موفقی رو نداشته که به درآمد بالایی رسیده باشه از این جهت تخصص در این راستا ندارند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unlimited
سلام وقت بخیر دوست عزیز سایت سئوتک اصلا ندیده بودم تا کنون اما آرش سئو بیشتر روی سایت های فیلم و موزیک کار کرده و سایت موفقی رو نداشته که به درآمد بالایی رسیده باشه از این جهت تخصص در این راستا ندارند !
قبول دارم ، سایت سریال دی ال رو سئو تک سئو کرد.
اما بعد از مدتی دیده شد که کپی رایت سئو تک از فوتر سایت سریال دی ال برداشته شده . یعنی اصلاً کاری انجام ندادند.
آرش سئو هم که وسط کار یک دلیلی میاره و کار شما رو رها میکنه و در همونجا قرارداد لغو میشه.
موفق باشید....
man khodam ba chadin site seo kar kardam mesl " pars seo " seoo roz shomal seo ba seotech poli ke be arash seo 6 farvardin 93 dadam az 2 roz badesh karamo shoro kard hata to sitesh etelaiye zad ke kar ghabol nemikone mitonest mesl bazi sita pol begire bezar to nobat hata kharjay ezafi mesl baghiye seo kara baram dorost nakard goft shoma niyaz ba back link nadari manam bedon back link hame postam index shod khoda shahede amaramo az 4 hezarta resond be 49 hezarta tamam postam dakhle google index shod kares doroste asasi khastin aksam mziaram
Re: نظرتون در مورد این دو سئو کارا چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
سئو خوب و تضمینی میخواید ، فقط کاسپید ... سال های سال کارش همینه ...
کاسپید اصلا جواب نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
کاسپید اصلا جواب نمیده
جواب بده نده فرقی نمیکنه گرونه...