سلام و خسته نباشین بهتره برای شروع جامعه مجازی از همون اول از سرور مجازی استفاده شه
و کم کم ارتقا داده بشه هاست های اشتراکی زیاد در این زمینه یا جواب گو نیستن یا گرون هستن با تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشین بهتره برای شروع جامعه مجازی از همون اول از سرور مجازی استفاده شه
و کم کم ارتقا داده بشه هاست های اشتراکی زیاد در این زمینه یا جواب گو نیستن یا گرون هستن با تشکر.
سلام
می خواستم بدونم مصرف حدودیتون چقدره چقدر سی پی یو و رم مصرف میکنید
و اینکه چقدر می خواید هزینه کنید؟؟
چون راهای مختلفی هست سرورمجازی سرور اختصاصی و هاست اشتراکی
فکر نکنم هاست اشتراکی جوابگو باشه هزینه ای رو که می تونید بکنید
بگید تا ببینم می تونم پیشنهاد خوبی بهتون بدم یانه
در ضمن کنترل پنل چی باشه؟ سی پنل دایرکت یا....
آفر هایی که من میدم در مقایسه با دوستان بهتره به دلایل زیر :
1. حداقل فضا 10 گیگ هست
2. پهنای باند نامحدوده
3. دیتاسنتر OVH هست
4. منابع اختصاصی هست 512 – 1024 – 2048 مگ رم و 5- 10 – 15 درصد پردازنده
5. دامنه ی رایگان .com,.net,.org,.info,.biz,.us,.eu
6. 480Gbps دیداس پروتکشن رایگان
7. پشتیبانی کامل از htaccess داشته باشید ( حداقل)
8. تا 10 گیگ رو رایگان روزانه بک آپ بگیرید
9. قیمتاتون فریزشده باشن و با تغییر دلار تغییر نکنن
10. امکان انتخاب php و ویرایش تنظیماتش فراهم باشه
11. 500 ایمیل در ساعت رو اجازه بدید
12. SSL و MySQLi رو داشته باشید
13.آپتایم 99.9 گارانتی شده باشه و تجربه شده
14.با دامنه ی IR و تحریم هم مشکلی نداشته باشه
15. امکان نمایش مصرف توی سی پنل برای مصرف کننده وجود داشته باشه (پلاگین مورد نظر نصب باشه )
دیگه بسه فقط اگر همین مشخصات بالا رو شما به من بدید و پلانشو داشته باشید من هاست شما رو تبلیغ میکنم.
قیمت پلان مینی با امکانات بالا 21.57 دلار میشه یعنی با فرض دلار 3300 میشه یکساله 71000 تومان خوب دامنه ی رایگان هم که داده میشه 30000 تومان ازش کم کنیم میشه 41000 تومان .
کاربر با 41000 یک هاست ایده آل گیرش میاد یعنی ماهانه 3500 برای یک هاست کلود 10 گیگ
هدف من اینه که خدمات خوب رو به دیگران معرفی کنم اگر شما یا هر هاست ایرانی دیگه ای چنین خدماتی رو بده من خدمات اون رو معرفی میکنم و رایگانم هر بنری با هر اندازه ای که بخواد رو توی سایت قرار میدم چون دعوایی که با شما ندارم هدف شما فروش محصول خودتونه اما هدف من اینه که به خریدار بگم با این پول میتونی خدمات بهتری بگیری و مجبور نیسی هاست داخلی تهیه کنید .
اما من میدونم که اگر شرکتی بخواد خدمات بالا منهای دیداس پروتکش رو ارائه بده برای هر یک گیگ 18000 تا 20000 میگیره ماهانه و بالای یک گیگ رو هم پشتیبان گیری نمیکنه مگر پولی .
اگر مدیران انجمن بگن کار من اشتباهه اصلاحش میکنم .
هنر کردید با نصب cloud linux و lve به همراه cage انتخاب php باز کردید ولی php فقط از در لایت اسپید (اگر استفاده کنید) روی cage فعال میشه که موجب افت شدید و خارج شدن از lve میشه اگر هم نکنید php selector عملا نمایشی هست
ddos p سرور ها ovh بزارید کنار و اصلا در موردش صحبت نکنید :)
دامنه ir از کی روی cpanel مشکل ساز بوده؟! cpanel روی سرور ایران نصب می کنن پس تا جایی که میبینیم مشکلی در این مورد وجود ندارد!
ssl و mysqli به راحتی توسط easy apache در cpanel نصب می شود
متاسفانه کسی که سرور شما کانفیگ کرده شما طوری توجیح کرده که انگار برترین و اولین هستید :) همین پردیس هاست که پست دادند به قول خودشون اولین سرویس دهنده کلود لینوکس هستن پس شما حداقل 3-4 سال از سیستم عامل کلود لینوکس عقب هستید و بهتر هست بیشتر از این بزرگ نمایی نکنید.
10G بک آپ گیری که چیزی نیست 1TB هر روز بک آپ گیری میشه بدون مشکل! به بنده پ.خ بدید تا demo قرار بدم و از این به بعد تبلیغ سرویس دهنده دیگری کنید منتظر هستم وعده که دادید عملی کنید :)
تاپیک های فروش ما ---کد تخفیف در این تاپیک فروش--به مناسبت خرید ۳۰ امین سرور اختصاصی شرکت تعداد ۶۰ عدد هاست پلان SSD-100MB Cloud جهت یک ماه به صورت مجانی در اختیار دوستان جهت تست سرویس ما قرار میگیرد جهت دریافت از کد زیر استفاده کنید vpsgroups-cloud-hosting
توجه نمایید پس از یک ماه (یا حتی زودتر)ا مکان تمدید یا ارتقاع به هر پلنی موجود می باشد (حتی سرویس های HHD)
30 روز تست رایگان !
برای مشاهده جزئیات بیشت اینجا و سفارش اینجا کلیک کنید.
فروش ویژه هاست کلود حرفه ای و پربازدیدCloudSSD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی وب ابری حرفه ای و پرقدرت Cloud SSD WHM ! با قیمت های عالیحجم شروع از ۱۰۰ مگ - قیمت شروع از ۱۹۰۰فروش ویژه هاست ابری اشتراکی Cloud HDD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی هاست ابری اشتراکی HHD WHM Cloud ! با قیمت های عالیحجم شروع از ۵۰۰ مگ - قیمت شروع از ۱۹۰۰********************************************هارد پرقدرت SSD سرعت هارد 6GB/sیاهارد پرقدرت SAS HDD پهنای باند نامحدود تحویل فوری کنترل پنل Cpanel + Cloud Linux هاست ابری با منابع کاملاً اختصاصی قابل مشاهده در پنل قابلیت انتخاب ورژن php به دلخواه شما (php 4.4 to 5.6) میزبانی شده در دیتاسنتر حرفه ای آمریکا Nlayer وب سرور قدرتمند Nginx امکان ارایه IP اختصاصی جهت SSL Certificates مجهز به آنتی ویروس قدرتمند ClamAvقابلیت ارتقا سرویس ها در هرزمانیدامین اضافه : نامحدوددامنه پارک : نامحدودرایگان CloudFlare with CloudFlare DNSبقیه امکانات : نامحدودبک آپ گیری : منظم و ماهانه و یک روز درمیانآپ تاییم : %99.99ضمانت : امنیت بالا , مد سکوریتی , فایروال هوشمند , آنتی Ddos********************************************