پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
سلام شرایط همکاری رو پ.خ کنید
پاسخ : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی
لطفا اگر بودجه کافی و قصد همکاری دارید بفرمائید.
تا الان اکثر افراد اومدن بودجه نداشتن فقط پ.خ دادن
میزان سرمایه مورد نیازچقدره؟؟؟
شما کجا ساکن هستید؟
بنده در حال آماده سازی مراحل اولیه راه اندازی هاستینگ هستم
در صورتی که شرایط شما خوب باشه میتونیم با هم شروع کنیم
لطفا هزینه ی مورد نیازتون رو ذکر کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.remapa
میزان سرمایه مورد نیازچقدره؟؟؟
شما کجا ساکن هستید؟
بنده در حال آماده سازی مراحل اولیه راه اندازی هاستینگ هستم
در صورتی که شرایط شما خوب باشه میتونیم با هم شروع کنیم
پ.خ شد.
نقل قول:
لطفا هزینه ی مورد نیازتون رو ذکر کنید.
برای شما هم پ.خ شد.
- - - Updated - - -
دوستان و همکاران عزیز اگر واقعا توان مالی دارید کمک کنید تا کار رو شروع کنیم.
شک نکنید پول برمیگرده
بنده نه نیاز به آموزش دارم و نه چیز دیگری
روی برند جدیدی میخوام کرا کنم نیازمند همکار دلسوز هستم که کار رو مال خودش بدونه و حالت استخدامی نباشه که اگه سودی یا ضرری موند آخرش بگه من نمیدونم به من قول فلان دادی فقط دلسوزی برای کار مهمه
سرمایه مرود نیاز + سرمایه ای که خودتون میتونید بذارید روب فرمائید(پیغام خصوصی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بنده نه نیاز به آموزش دارم و نه چیز دیگری
روی برند جدیدی میخوام کرا کنم نیازمند همکار دلسوز هستم که کار رو مال خودش بدونه و حالت استخدامی نباشه که اگه سودی یا ضرری موند آخرش بگه من نمیدونم به من قول فلان دادی فقط دلسوزی برای کار مهمه
سرمایه مرود نیاز + سرمایه ای که خودتون میتونید بذارید روب فرمائید(پیغام خصوصی)
پ.خ شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
پ.خ شد
دوستان و همکاران عزیز هنوز کسی نیست که بیاد و با هم شریک بشیم؟
- - - Updated - - -
مبلغ شراکت شده دوماهه هم برمیگرده هم سود میده
-
شرایط همکاری - بودجه مود نظر - اعتماد سازی - بازگشت هزینه - و...
پ خ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzin11
شرایط همکاری - بودجه مود نظر - اعتماد سازی - بازگشت هزینه - و...
پ خ کنید
اگر دوست داشتید می تونید کار کنید اگر نه سودشو می گیرید بودجه 350 تومن است - فکر کنم کپی شناسنامه کافی باشه - بازگشت یک ماهه و نیم است از دوماهه بعد سود میده.
لطفا روزمه خود را ارسال نمائید.
info@modiranhosting.com