من که گفتم هم ایمیل فرستادن هم تماس گرفتن هم گفتن فکس بفرستیم !
نمایش نسخه قابل چاپ
من که گفتم هم ایمیل فرستادن هم تماس گرفتن هم گفتن فکس بفرستیم !
خوب منم منظورم همینه دیگه بدون دریافت حکم قضایی دست به سیاه و سفید نزنید چون طرف میتونه ازتون شکایت کنه برای خودم اتفاق افتاده که میگم
که خدارو شکر با شرط های قرداد خوانده نشده و امضا شده تونستیم از زیر شکایتش در بریم
بعدشم
انقدر شلوغش نکنید احتمالا یکی خواسته با مهندسی اجتماعی اطلاعات از ایشون بگیره
هدر ایمیل هارو همانطور که دوستان گفتن چک کنید
پلیس فتا نامه با مهر معتبر و تاریخ پرونده و نامه میفرسته
خب برید یه سر ببنید چی به چی هست چرا میترسید انقد اگه کاری انجام نداده باشید کاری بهتون ندارند
header ایمیلی که براتون فرستاند چک کنید .. SMTP سرورش رو با فتا مطابقت بدید همچنین از آی پی whois بگیرید .
با بنده یک بار با خط ایرانسل تماس گرفتند ! گفتند باید بیاید.. گفتم فتا با ایرانسل تماس میگیره مگه !!! 5 دقیقه بعدش با شماره دولتی تماس گرفتند .. که دیگه شک و شبهه بر طرف شد.
اگه fake نباشه و واقعا خود فتا باشه ، به نفعتون هست که باهاشون همکاری کنید .. در غیر این حالا اگه مشتریتون مرتکب جرمی تا خلافی شده باشه ، به پای شما ثبت میشه و برای شما دردسر ساز خواهد شد ..
اگه حضوری هم تشریف ببرید ، خیلی براتون احترام قائل میشن. جای نگرانی نداره اصلا.
پایدار باشید.
حتماوحتما ازشون یک نامه دادگاه و رسمی بخواین تاارسال کنن فکس بزنن که بعدش
نه مشتری شما اگر کاری نکرده بود بره از شما شکایت کنه و هم کلاس کاری شماهم و دک وپزتونم حفظ شه . با ارسال نامه رسمی از طرف اداره پلیس
اطلاعاتی به هیچکس ندید و اسم خودتون رو خراب نکنید.
در 1 صورت شما وظیفه دارید مشخصات رو ارسال کنید.
از طرف فتا یه نامه با مهر قضایی و شماره پیگیری براتون ارسال بشه.
شد اطلاعات رو بدون کم و کاستی براشون ارسال میکنید.
اگر شما از خود سازمان امنیت اطلاعات ایران هم بهتون زنگ زدند گفتند مدارک میخوایم بدید براتون دردسر میشه.
مثل اینه شما صاحب خونه باشید ، از کلانتری زنگ بزنه بگه بپر تو خونه اجاره نشینت ، میپری؟؟؟
باید حکم قضایی باشه برای ورود به حریم خصوصی هرکسی ، حالا فرد قاتل باشه یا سیاسی.
بگید بهشون همین الان که نامه قضایی ارسال کنید.
تمامی مدارک هم اینترنتی هم بصورت پست ارسال میشه براتون.
جای تحسین داره مکاتبات و مقابله ایی که شرکت بیان انجام داده حقیقت لینکهایی که قراردادید دنبال کردم و حس بسیار خوبی به این شرکت پیدا کردم یعنی یه روز میشه تو ایران هم قانونی به نام حقوق شهروندی و حفظ حریم خصوصی شهروندان اجرا بشه و مهمتر از اون کلیه سازمانها و دستگاههای اجرایی ازون حمایت کنن !!!!
یکی از دوستان بنده ساکن ژاپن ( توکیو ) هست و تماس تلفنی زیادی داریم مدتی بود شمارش رو موبایلم نمی افتاد یا گاهی همون prvite number یا تعدادی 000000 نمایش داده میشد ، کنجکاو شدم و پرسیدم چرا قبلاً شمارت کامل نمایش داده میشد و جدیداً نه!؟ که گفت اینجا وقتی مخصوص تلفن از شرکتی شارژ میگیری ( همون اعتبار مکالمه ) اون شرکتی که به شما خدمات میده یه سری افزونه یا بقول خودمون منوی رایگان هم در اختیارت قرار میده که بیشتر مربوط به حفظ حریم خصوصی میشه یکیش همینه که دوست داشته باشی شمارت روی ID Caller طرف مقابلت نمایش داده بشه یا نه و جالب تر از اون حرفی بود در مورد عدم افشای اطلاعات تماس گیرنده زد که تحت هیچ شرایطی به اشخاص حقیقی و حقوقی اطلاعات رو نمیدن مگه با حکم رسمی و معتبر بالاترین مقام قضایی مربوطه ...
شما نباید چیزی به پلیس فتا بدید حتی مثلا بخواد بره بازدید خونه کسی یا خط کسی رو شنود کنه باید مجوز از دادگاه بگیره !!!
شما اول ازشون مجوز بگیرید اگه مجوز نداشتند به هیچ عنوان اطلاعاتی بهشون ندید
البته ارسال ایمیل از یک ادرس کار ساده است !
تماس عدم نمایشگر هم با یک کار ساده قابل انجام است !
حتما مطمعن شوید بعد دست بکار شوید !
البته به نظر من جوابشون رو نده ! اگه واقعا خیلی مهم باشه یا مثلا مشتری شما فروشنده چیز خواستی باشه حتما باید نامه کتبی از دادگاه و مراجع بیارن