یک لطف مکنین در مورد مجوز های خود شرح دهید ؟
دارای نماد اعتماد وزارت صنعت معدن تجارت
در سایت هیچ نمادی قرار داده نشده است
و همچنین در مورد نماینده رسمی رد استیشن لطف میکنید مانند سایر نمایندگان لینک قرار دهید
نمایش نسخه قابل چاپ
یک لطف مکنین در مورد مجوز های خود شرح دهید ؟
دارای نماد اعتماد وزارت صنعت معدن تجارت
در سایت هیچ نمادی قرار داده نشده است
و همچنین در مورد نماینده رسمی رد استیشن لطف میکنید مانند سایر نمایندگان لینک قرار دهید
با سلام و احترام
طبق قوانین باید به سوالات درباره سرویس ها پاسخ دهیم. تاکنون هر سوالی درباره سرویس ها بوده است پاسخ دادیم.
طبق قوانین هرگونه سوال انحرافی خلاف بوده و مدیران موظف به برخورد با متخلفین می باشند.
18-3: کاربران مجاز به اظهار نظر در خصوص کلیات و جزئیات سرویس ارائه شده و موارد متفرقه مانند طراحی سایت فروشنده ، مجوز های فروشنده ، لوکیشن سرویس ، بحث و جدل در خصوص اثبات کیفیت و قیمت مناسب برای سرویس ارائه شده و موارد مشابه در تاپیکهای بخش فروش نمی باشند.
22-3: ارسال هرگونه پست مبنی بر تائید/رد کردن ، تعریف ، تمجید ، شکایت از سرویسهای قبلی ، تشکر ، تملق گویی و موارد از این قبیل در تاپیکهای این بخش ممنوع می باشد.( جهت استفاده تشکر از استارتر و نیز نشان دادن نظر مثبت خود نسبت به ایشان تنها از دکمه تشکر استفاده فرمائید.)
در این صورت و طبق قوانین انجمن آیا نباید پست های کاربران gentelman و usahost2 حذف شوند؟؟؟
موفق باشید
با درود
دوست عزیز آیدی در یاهو دارید ؟
اگر دارید به اشتراک بگزارید... با سپاس
با سلام
سیستم پاسخگویی ما از طریق چت مسنجر و آیدی یاهو نمی باشد. (خلاف قوانین شرکت است و امکانات فراوانی برای مشتریان وجود دارد)
شما از طریق تماس تلفنی یا مراجعه حضوری یا پورتال مشتریان می توانید سوالات خود را مطرح فرمایید.
موفق و پیروز باشید
من الان این سرور رو میخوام 32 Core; 192GB Memory; 4 x 300GB, 240GB CC + BBU Raid (from £599.99) ولی تان وقتی که لینک نماینده تان را نبینم نمیتونم اعتماد کنم متاسفانه چند وقت پیش سر من کلاه رفت برای همین دیگه اعتماد نمیکنم حالا شما برگردی بگی ما 3 طبقه دفتر داریم فرقی برای من نداره اگه شما نماینده باشی فردا اگه مشکلی خورد میتونم از اون ور پیگیر باشم ولی اگه نیستی که اون دیگه هیچی .
درضمن من این رنج ای پی رو میخوام
31.3.231.xxx ایا میتونید روی این سرور از این رنج به من بدید؟
با عرض سلام.
کاربر عزیز فکر نمیکنم سوال در مورد نماد الکترونیکی ، یا لینک نمایندگی شما در دیتا سنتر ، خلاف قوانین انجمن باشد.
طبق قوانین نباید تناقصی در مشخصات ، تعرفه ها ، شرایط سرویس ، کالا ، خدمات ارائه شده وجود داشته باشد و در صورت شک و شبهه و سوالات کاربران شما موظف به پاسخگویی در مورد سرویس هستید.
ضمننا اگر احساس میکنید پستی در انجمن به صورت هرزنامه ارسال شده است و یا خلاف قوانین است به راحتی میتوانید با دکمه گزارش ما را مطلع سازید تا در صورت تایید تیم مدیریت ، برخورد مناسب صورت گیرد.
با توجه به حجم کاری بررسی تمامی تاپیک ها ، پست ها غیر ممکن است و باید کاربران عزیز هم همکاری لازم را داشته باشند.
جالبه!!! صاحب تیکت رو بن می کنند بعد می آیند پشت سرش حرف می زنند
این بنده خدا که همه اطلاعات رو گذاشته که... نماد اعتماد و آدرس و ... هم که داره
عجب تایپیک عجیبی
اینهمه تلاش مدیران در این تایپیک و پیگیری اون قابل تحسین است
بچه ها متشکریم:53:
یوزر شما (tadbir) بعد از بن در قسمت دلیل عنوان شده است چرا مسدود شده اید !!
و الان با یوزر دیگری در نقض دفعا از خودتان و یوزر اول حضور دارید !
قانون برای همه اجرا می شود ! تفاوتی ندارد فروشنده با سابقه 10 ساله و یا 1 روزه در انجمن باشند ! به ایشان نیز دلیل مسدود شدن اعلام شده است !
فقط برای دوستانی که در این مورد شک و شبه داشتند.
کافیست نگاهی به ادرس ایمیل مندرج بر عکس نماد الکترونیک بیاندازید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...we2xmuzz5s-png
smh969
تمامی تصمیمات اتخاذ شده توسط تیم مدیریت با رعایت انصاف و بر اساس مستندات صورت میگیرد.