پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با کیفیت از ایران - با پهنای باند اختصاصی - ماه اول ۴۰ درصد تخفیف - دوریس وب
سلام
یه سرور میخواستم برای سایتی که ساختم. سوالی داشتم | تخفیف ها هنوز هست. بعد پلن اول رو اگه 256 مگ رم اضافه کنم چقدر هزینه میشه؟
تا فردا یک سرور سفارش خواهم داد.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با کیفیت از ایران - با پهنای باند اختصاصی - ماه اول ۴۰ درصد تخفیف - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام
یه سرور میخواستم برای سایتی که ساختم. سوالی داشتم | تخفیف ها هنوز هست. بعد پلن اول رو اگه 256 مگ رم اضافه کنم چقدر هزینه میشه؟
تا فردا یک سرور سفارش خواهم داد.
سلام
تخفیف عید فطر هنوز موجود هست
هر ۲۵۶ مگ رم میتونم بهتون ماهانه ۷ هزارتومان بدم
با سلام
بر روی اینترانت هم دسترسی داره به صورت همزمان؟
پورت اختصاصی از 10 مگ بالاتر نمیاد؟
کانفیگ ها رو به صورت کامل انجام میدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
با سلام
بر روی اینترانت هم دسترسی داره به صورت همزمان؟
پورت اختصاصی از 10 مگ بالاتر نمیاد؟
کانفیگ ها رو به صورت کامل انجام میدین؟
سلام
هزینه ایپی جدا داره ماهانه ۵ هزارتومان
نه متاسفانه !!!!
تا جایی که بتونم میتونم براتون انجام بدم
چند نفر حداکثر روی یه سرور قرار میدید؟
لطفا رنج ایپی را برام پ.خ کنید.
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
چند نفر حداکثر روی یه سرور قرار میدید؟
سلام
روی هر سرور ۴۰ وی پی اس میزبانی میشوند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezvanHost
لطفا رنج ایپی را برام پ.خ کنید.
ممنون.
158.58.188.33
10.201.66.65
سوالی بود بنده درخدمتم
به خرید های امروز ۵۰ گیگابایت ترافیک رایگان تقدیم میکنیم
دوست عزیز این سرور های uk تون رو مشخص کنید.
من توی تیکت گفتم هزینه رو لطفآ بک بدین اما هیچ جوابی برای من نفرستادید و زمانی اعلام نکردید.
لطفآ پاسخ گو باشید و اگر سروری فروختید جوابگو باشید.
همه ی تاپیک های شما هم که قفل شدند و من نمیدونم از کجا پیگیر شم؟
فکر کنم دیگه کلا دست از کار کشیدن / منم هر وقت تیکت میزنم سال به سال پاسخ داده میشه متاسفانه . دیگه کلا قیدش رو زدم :)