پاسخ : iDed | فروش ویژه سرور مجازی آمریکا و آلمان | پشتیبانی واقعی 24/7| شروع قیمت از 5هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zerocpanel
شماره تماس لطفا
با سلام
ارسال شد واستون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tiger2
سلام کدوماشون ببراشبکه اجتماعی خوبن?
سلام
شما اگه تازه شروع کردین بهتره از هاست اشتراکی استفاده کنید زمانی که بازدیدتون بالا رفت سراغ سرور مجازی بیاین
اگه الان سرور مجازی لازم دارین واسه شبکه اجتماعی رم یک به بالا با توجه به بازدید و آمار سایتتون مناسبه
- - - Updated - - -
سلام
با توجه به تکمیل ظرفیت سرور آمریکا کد تخفیف فقط برای سفارش سرور آلمان معتبر می باشد.
پاسخ : iDed | فروش ویژه سرور مجازی آمریکا و آلمان | پشتیبانی واقعی 24/7| شروع قیمت از 5هزار تومان
سی پی یو رزرو شده هست ؟
من مصرف بالا هست و همیشه در حد اکثر هست . مشکلی نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
سی پی یو رزرو شده هست ؟
من مصرف بالا هست و همیشه در حد اکثر هست . مشکلی نداره ؟
با سلام
هر مقداری که واسه هر سرور تعیین شده کالا مشخصه و این حق شماست که از حداکثرش استفاده کنید
واسه چه کاری لازم دارین ؟
سلام
یه سرور 5-6 تومنی لازم دارم ک گویا شما ندارید
تست هم ک احتمالا ندارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meto
سلام
یه سرور 5-6 تومنی لازم دارم ک گویا شما ندارید
تست هم ک احتمالا ندارید
سلام
سرور آلمان رم 256 رو ماهه اول 6تومن میتونیم بدیم
تست رو اگه خیلی احتیاج دارین ارائه میدیم در حد یک ساعت ولی شما هر اطلاعاتی که لازم داشته باشین اسکرین شات میگیریم میدیم بهتون
موفق باشید
سلام
سرور آلمانتون هم رم 256 صفر عدد موجوده
نمیشه سفارشش داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meto
سلام
سرور آلمانتون هم رم 256 صفر عدد موجوده
نمیشه سفارشش داد
با سلام
بله متاسفانه ظرفیت رم 256 پر شد
رم 512 رو ماهه اول میتونین با 7500 تومان سفارش بدین با همون کد تخفیف