پیشنهاد بنده
تی دیتالایف
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد بنده
تی دیتالایف
در هر صورت شما به نوعی دیتابیس جهت نگهداری داده های خود نیازمندید، در غیر اینصورت یک وبسایت Static خواهید داشت که هیچ گونه عمل ثبت، ویرایش و حذف اطلاعات، در آن رخ نخواهد داد و احتمالا برنامه نویسی نیز نیاز نخواهد داشت و صرفا بصورت HTML خواهد بود.
اگر وبسایت شما صرفا Read بالایی دارد، مثلا وبلاگ یا امثال آن، می توانید از دیتابیس های File Based استفاده کنید. در غیر اینصورت، بهترین کار استفاده از همان دیتابیس های SQL می باشد که سرور آن می بایست بر اساس نیاز شما تنظیم و بهینه سازی شود.
سلام.
دوست عزیز شما می خوای فشار روی سرور کمتر باشه از جهت ارسال و دریافت کوئری ها ولی از جهتی هم شما داری حجم زیادی مصرف می کنی (به مرور زمان زیاد می شه و کنترل کردن اون فایل ها کار دشواری می شه)
به نظر من خودتون این سیستمو با دیتابیس بنویسید جوری که بهینه شده باشه بهتر از روش هایی هست روی هاستتون اطلاعات رو ذخیره کنه.
منظورم از نبود دیتابیس ، استفاده نکردن از mysql یا امثال این بود و میخواستم اطلاعات روی هاست توی فایل های txt یا xml ذخیره بشه
من تجربه زیادی ندارم ممکنه این چیزی که شما میگین درست باشه
به نظر من MajorHost هم نظر خوبی داد که از دیتابیس فایلی و mysql هم زمان استفاده بشه
فکر کنم با دیتابیس sqlite بشه یه همچین کاری انجام داد؟ کسی باهاش کار کرده؟
از سایت سازهای استاتیک میتونید استفاده کنید. این سایت ساز ها این روز ها خیلی مطرح شدند. تمپلت و محتوا رو به عنوان ورودی های جداگانه بهش میدهید یک سایت استاتیک به عنوان خروجی بهتون میده. مزیت های زیادی دارند و نیاز های دینامیک شما رو هم از طریق پلاگین حل میکنه. به لینک های زیر مراجعه کنید.
Wintersmith
Metalsmith
Cabin
Home | Assemble
سیستم بدون دیتابیس سیستم نیست دیگه