پاسخ : **::.. نرول های وبهاستینگی ..::**
یه ایده !
به نظر من اون کلمه پشمک و ... رو حذف کنید و یه چیز آبرو مند در خور انجمن تخصصی بگذارید بعد ترول هایی که طراحی میشه رو همه رو تو یه تاپیک جداگانه بزنید به عنوان پست اول (مثلا 50 ترول آموزشی).
بعد کاربران که میبینن هم جنبه سرگرمیشونه هم نشون داده تو ایران هر چیزی از طریق سرگرمی آموزش داده بشه اثرش بهتره در کاربر و اینجوری کاربران عمق مشکلات رو درک میکنند :)
البته نظر بود.
- - - Updated - - -
اگر استارتر وقت دارید در مورد سرور ها هم بسازید : از خرید سرور تا قیمت گذاری روی اون برای فروش.
مثلا سرور 32 گیگ رم میخری 300 بعد هر گیگ رم 10 تومان یا ... :) الان مخصوصا با اومدن تابستان ترول ها تو این زمینه باشه و تصویری موارد رو با سرگرمی نشون بدید فکر کنم بهتر باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یه ایده !
به نظر من اون کلمه پشمک و ... رو حذف کنید و یه چیز آبرو مند در خور انجمن تخصصی بگذارید بعد ترول هایی که طراحی میشه رو همه رو تو یه تاپیک جداگانه بزنید به عنوان پست اول (مثلا 50 ترول آموزشی).
بعد کاربران که میبینن هم جنبه سرگرمیشونه هم نشون داده تو ایران هر چیزی از طریق سرگرمی آموزش داده بشه اثرش بهتره در کاربر و اینجوری کاربران عمق مشکلات رو درک میکنند :)
البته نظر بود.
- - - Updated - - -
اگر استارتر وقت دارید در مورد سرور ها هم بسازید : از خرید سرور تا قیمت گذاری روی اون برای فروش.
مثلا سرور 32 گیگ رم میخری 300 بعد هر گیگ رم 10 تومان یا ... :) الان مخصوصا با اومدن تابستان ترول ها تو این زمینه باشه و تصویری موارد رو با سرگرمی نشون بدید فکر کنم بهتر باشه.
حتما اعمال میشه
خیلی ممنون از نطراتتون - چشم پشمک رو حذف میکنم :دی
1 فایل پیوست
یکی هم در مورد درگاه های پرداختی بزن ماشاله کم نیست موزد دار هم زیاد بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
یکی هم در مورد درگاه های پرداختی بزن ماشاله کم نیست موزد دار هم زیاد بوده
راست میگه ... این خیلی خوب میشه ... :)))
پشمک پال ... :71:
در واقع پال یعنی رفیق : پی پال یا پی پل ( یعنی رفیق پرداخت شما )
حالا من میزنم (پشمک پرداخت ) یکم رسمی تر :ی ولی پشمک پال خیلی عالیهههههه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbaskh
عالی هستن،خسته نباشید
سلامت باشید :53:
ایده های شمارو پذیرا هستیم :d:d
ممنون. بسی شاد شدیم.
در مورد امنیت هم بذارید .
هر کسی فکر میکنه با نصب فایروال سرور امن میشه .!!!
باتشکر