رومینگ ملی که الان صحبتش هست ، قاعدتا نباید برای مشترک هزینه ای داشته باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش 3g هم میشد داخل رومینگ استفاده کرد.
تنها امتیاز رایتل برای من 3g هست.
بنده در 2 سال گذشته در شرکت پیمانکار نصب آنتن های وایمکس استان خراسان رضوی جنوبی و شمالی و سیستان بلوچستان بودم
در تمامی دکل های نصبی آنتن ها از تجهیزات نسل چهارم استفاده میشه
قانون سازمان مقررات اینه که همیشه یه نسل بالاتر از نسل فعلی استفاده بشه
برای ایرانسل که 2g هست با صرف هزینه 2 نسل بالاتر رو نصب می کرد
اما برای رایتل که یک اپراتور نوپا هست و هنوز مشترک زیادی نداره خیلی هزینه برداره بخواد از نسل چهارم برای دکل های خودش استفاده کنه
در ضمن مطمئنا این طرح از سمت رایتل بوده و سازمان تامین اجتماعی با صرف هزینه تونسته این طرح رو بیاره و رومینگ داخلی رو فراهم کنه
دلیلش هم بسیار واضحه چون رایتل نتونست به تعهداتش عمل کنه تا پایان شهریور حق انحصاری 3g رو ازش می گرفتن
و اگر 3g به ایرانسل برسه قطعا همه رایتل هاشون رو کنار خواهند گذاشت
رایتل مجبور به جنگ با بقیه اپراتورهاست
- - - Updated - - -
این کار برای من یکی که خیلی خوبه
اتاقم به شدت آنتن ایرانسل پایین هست و سیم کارت کاری من هم ایرانسل در نتیجه می تونم ایرانسل رو سوئیچ کنم روی رایتل که از آنتن اون استفاده کنه
از صبح دیگه سیم کارت رایتلم نمیتونست به شبکه همراه اول وصل بشه ولی الان یه سرچ زدم و اینبار به شبکه ایرانسل وصل شد. به نظرم رومینگ شبکه ایرانسل ارتباط بهتری با رایتل داره و اینکه روی شبکه ایرانسل اینترنت سیم کارت رایتل هم فعال شده و میتونم ازش استفاده کنم. (البته در حد سرعت ایننترنت ایرانسل)
یه سوال
الان یکی رایتل داشته باشه ولی آنتن نداشته باشه باید تنظیمات خاصی انجام بده که از آنتن ایرانسل استفاده کنه؟؟
اگه این خبر صحت داشته باشه تقریبا 99% نقاط کشور میشه ازش استفاده کرد
ایرانسل هم این خبر را روی اینستاگرام خودش قرار داد.
http://instagram.com/p/pG3oAJO-yF/
من الان تست کردم
با آنتن همراه اول وصل شد :))