لطف کن کل رزومه به طور کامل برای بنده ارسال کن.
همچنین حداقل +10 نمونه کار بفرست.
و اینکه محل زندگی شما کجاست ؟(شهر)
درصورتی که مورد قبول واقع بشه برای طرح های html باهم همکاری می کنیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
لطف کن کل رزومه به طور کامل برای بنده ارسال کن.
همچنین حداقل +10 نمونه کار بفرست.
و اینکه محل زندگی شما کجاست ؟(شهر)
درصورتی که مورد قبول واقع بشه برای طرح های html باهم همکاری می کنیم.
ما که یک سوال پرسیدیم از دوست عزیزمون اما انگار یا ندید یا خودشو به ندیدن زد !!
چون جواب نداد به بنده
دوست داشتم اگر تخصص داشتن باهاشون آشنا بشیم
بالاخره از سرمایه های نوجوان ایرانی باید بیشترین استفاده رو برد تا پول رو به دست خارجی ها داد!!
elipihost عزیز قالب سایتتون زیباست!
چند وقت پیش روی سایت دیگه دیده بودم
میخواستم بدونم خودتون طراحی کردید یا از جایی خریدید یا دانلود کردید؟
لطفا در پ.خ جواب بدید
با سلام خدمت دوست عزیز. بنده هم طراحی میکنم هم تدریس . تمامی حرف های زده شده راست است . به گفته ی دوستمون که بیشتر دلش میخواست مارو ترور شخصیتی کنه ، بنده واقعا همه ی این هارو بلدم . نمونه کار هام همه جنبه ی آموزش (برنامه نویسی) داشتن . پس از لحاظ گرافیکی قابل ارائه نیستن.
بنده 6 ماه هست که دارم به تنهایی سیستم خودمو طراحی میکنم (مدت زمان به خاطر درس و گستردگی کار زیاد شد). چون سرمایه ندارم که با کسی شریک شم .
دوستان اگر براتون باور کردن این موضوع سخت هست خواهشا به ایمیل بنده ایمیل بزنید ، شخصا هماهنگ میکنم که cms خودمو ببینید .
به زودی هم میاد سر کار .
- - - Updated - - -
با سلام . بنده نبودم در سایت که جواب ندادم. یک طراح که ادعا میکنه plugin نویس هست، یعنی با دیدن الگوریتم کار ، توانایی اتجام کاری را داره .
- - - Updated - - -
با سلام . عقل مردم به چشماشونه . یعنی گرافیک . بنده برای پروژه هاییی که حودم انجام دادم تا الان به گرافیک بهایی ندادم . وگرنه قالب نویس دارم
- - - Updated - - -
با سلام . بنده کرج زندگی میکنم . نمونه کار هم میخواید هماهنگ کنید .
hr.kz1378@gmail.com
- - - Updated - - -
سلام . بله طراح cms هستم . در ضمن کار بنده بیشتر برنامه نویسی هست . طراحی قالب انجام میدم ، اما برای پروژه های مشتری از متخصص طراحی قالب استفاده میکنم . پلاگین هم مینویسم
ما کاری به عقل مردم نداریم.
لطف کنید نمونه کارهاتون رو پ.خ کنید.
مهم کارایی و عملکردتون هست
لطفا یک شات از نمونه کار هاتون برای منم ارسال کنید مشتاق شدم ببینم
یا سلام . جناب sheagleبه کامپیوتر بنده با تیم ویور اومدن و سی ام اسی که طراحی کردمو دیدن . امیدوارم که خودشون حقیقتو در تاپیک بیان کنند (چه بد چه خوب) . البته سی ام اس 90 درصد تکمیل بود