پاسخ : سرور مجازی کدوم کشور ؟؟!!!!!
سرور مورد نظر رو یافتید ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Javan Host
سرور مورد نظر رو یافتید ؟!
هنوز خیر یه سروری میخوام که کمترین لگ ممکن روئ داشته باشه (کم ترین پینگ ممکن بجز ایران)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
هنوز خیر یه سروری میخوام که کمترین لگ ممکن روئ داشته باشه (کم ترین پینگ ممکن بجز ایران)
خب این موضوع که کاملا مشخص هست ! از هر کشوری بگیرید از نظر پینگ به سرورای ایران نمیرسه بخاطر موقعیت جغرافیایی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
خوب از کجا میشه سرور مجازی ایران با قیمت منسفانه خرید ؟
به نظرم از مرواهاست من خودم سرور هامو اونجا میگیرم
قیمت ایرانش با توجه به پهنای باندش عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بعد از ایران کشور هایی مثل انگلستان پینگ خوبی بر روی ایران داره و ما این سرور رو ارائه میدهیم و برای شما که مطمئن نیستید این سرور برای این کار مناسب هست یا خیر 48 ساعت امکان باز گشت پول نیز قرار میدهیم ! با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام دوستان من میخاوستم یه گیم سرور کانتر استریک راه اندازی کنم برای یه جمع چند نفره (10 تا 16 نفر !!!!!) بد نمیخوام هزینه زیادی ماهانه پرداخت کنم و نیاز به یه سرور ارزون دارم (مثل سرور های ایران گرون نباشه) ....
برای همین منظور نمیدونم کدوم کشور رو سرویس بگیرم که پینگ پایین تری نسبت به بقیه به ایران داشته باشه ممنون میشم راه نمایی کنید با تشکر از تمامی دوستان
سلام
مطمئنا هیچ سروری مثل ایران نمیشه. حتی سرور در داخل کشور همسایه.
خیلی ها به دلیل داخلی بودن پینگشون روی 10-60 هست و خارج کشور چنین پینگی نمیدهد.
شما مگر چه قدر میخواهید هزینه بکنید ؟ فکر نکنم خارج کشور سرور درست و با کیفیت و ارزانتر از ایران پیدا کنید. (اگر ترافیکتون ترابایتی بود که بعید میدونم میشد گفت پیدا میکنید اما با ترافیک کم برای 10-16 نفر فکر کنم یکی براتون در بیاد)
یا حق
از آلمان و هلند بگیرید بهتره پینگ خوبی به ایران دارند